2777
2789
عنوان

ازشوهرم کتک خوردم حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا جنبه شوخي ندارن بي رحم هستن و دنبال فرصت باور كن اما تو هم ميشناسيش به شوخي فحش ميدادي كه اوضاع ...

ازاین میسوزم که طاقت گریه برادرشو نداره امامنو اونجوری با بی رحمی میزنه به ککشم نمیگزه...حالم انقدر بده کاش میتونستم برم بخدا خستم با همه چیه زندگیش ساختم اما هیچ وقت نمیتونم با دست بزن کنار بیام اما انگار بااونم دارم کنار میام منه خاک توسر

ازاین میسوزم که طاقت گریه برادرشو نداره امامنو اونجوری با بی رحمی میزنه به ککشم نمیگزه...حالم انقدر ...

اينطوري نگو عزيزم همه زندگيها مشكل داره و مردا همشون اخلاق بد دارن 

چيزي كه هست اينكه مردا خانوادشون مهمتر و عزيزتر خوب 

تو هم يكم باهاش سنگين باش و رفتارش مديريت كن 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
اينطوري نگو عزيزم همه زندگيها مشكل داره و مردا همشون اخلاق بد دارن  چيزي كه هست اينكه مردا خان ...

کاش میتونستم بگم چقدرسختی کشیدم منه احمق خاک برسر پای اعتیادش وایسادم توخونه ترکش دادم ۴سال نامزد بودم صدام درنیومد من میدونستم اعتیاد داره و پاش وایسادم حالاهم که عروسی کردیم تقریبا ۳سال خبری از کار کردنش نیست خیرسرش عاقده...من با بیکارشم ساختم با حقوق بخور نمیرشم ساختم اما حقم نیست کتک خوردن کاش نمیموندم و نمیسوختم