2777
2789

چسب بزن عزیزم حالت میگیره الان نرمه بینیت،مرتب چسبشو بزن درست میشه 

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چون گریه کردم بینیم نرم شده؟

ن عزیزم چون عمل کردی بینیت الان حالت پذیره😂🤦🏽‍♀️نترس باو فوقش آمپول کوروتون میزنی کوچیک میشه

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
ن عزیزم چون عمل کردی بینیت الان حالت پذیره😂🤦🏽‍♀️نترس باو فوقش آمپول کوروتون میزنی کوچیک میشه

عاخه سه ماه چسب زدم دکترم گف دگ نزن الان گریه کردم بعدش ورم کرد پشیمون شدم میگم ینی حالا چسب بزنم ایرادی نداره؟

عاخه سه ماه چسب زدم دکترم گف دگ نزن الان گریه کردم بعدش ورم کرد پشیمون شدم میگم ینی حالا چسب بزنم ای ...

خیلیا تا ۶ ماه هم میزنن،ن عیبی نداره،پف کرده دیگه میخوابه میخای زنگ بزن از خود دکتر مشورت بگیرو بپرس

خیلیا تا ۶ ماه هم میزنن،ن عیبی نداره،پف کرده دیگه میخوابه میخای زنگ بزن از خود دکتر مشورت بگیرو بپرس

دکتر الان خوابه😂

الان باز گریم میاد خودمو نگهداشتم هی نیاد😂😂بدبختی نیس؟

دکتر الان خوابه😂 الان باز گریم میاد خودمو نگهداشتم هی نیاد😂😂بدبختی نیس؟

فردا منظورمه 

چرا خوب چیشده