2777
2789

چیکار کنیم که وابسته طرفمون نشیم ی جوری که حال خوبمون وصل به بودن اون نباشه و بدون اون هم بشه زندگی کرد زندگیه دیگه هزار تا بالا پایین داره شاید ته این رابطه کات باشه پس باید از قبل از وابسته شدنم بهش جلوگیری کنم اونم با کمک شما لطفا اگه تجربه ای در رابطه با این مسئله دارید باهام به اشتراک بزارید که منم ازش استفاده کنم

سپاس گزارم🤍🫀✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن برای خودت هدف داشته باشی ( درس بخون حالا نمیدونم مدرسه میری یا دانشگاه) 

کلاس برو، آهنگ گوش کن، کتاب بخون، ورزش کن 

یعنی میخوام بگم تایم زیادی رو برای کارهای خودت قرار بده و خودت توی اولویت باشی

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

و اینم بگید لطفا من طرفم دوس داره دلتنگیاموعلاقموب زبون بیارم براش

و خودشم ب زبون میاره دوس داره بگم دلتنگتم چقددوست دارمومیخامت و واقعاهم میگم 

حالابتظرتون دلزده نمیشه سردنمیشه؟

خودش میگه دوس دارم وقتی میگه همیشه میگه عوض نمیشی تاابدهمینطوری ازعشقت کم نمیشه☹سوالم اینه بنظرتون سردنمیشه بااینکه خودش میگه بگم چون واقعاخیلی عاشقانه باش رفتارمیکنم

باید یه بار شکست بخوری بمیری واسه یکی  بعدیا عادی میشن زرت کنه میگی گمشو از زندگیم بیرون

در واقع این اولیش نیس یبار سر یکی ۲ سال افسردع شدم ولی تاثیری نداش هنوزم زود وابسته میشم

در واقع این اولیش نیس یبار سر یکی ۲ سال افسردع شدم ولی تاثیری نداش هنوزم زود وابسته میشم

توام مثل منی منم واقعازودوابسته میشم کلا ادمیزاد وقتی ازدل جون یکی بهش محبت کنه بهش وابسته میشه

عزیزم نمیدونم شاید هم ذاتیه دوست منم با هر کی رل میزد وابستش میشد 

یکم بیخیال باش اینو بدون هر چه بیشتر پی پسرارو بگیری دورتر میشن

توام مثل منی منم واقعازودوابسته میشم کلا ادمیزاد وقتی ازدل جون یکی بهش محبت کنه بهش وابسته میشه

اره واقعا ، پسره هم جدی منو میخواد ولی مامان بابام راضی به بودنم باهاش نیستن الانم دزدکی حف میزنیم اگه بفهمن که باهاشم ازهم جدامون میکنن🥲

اره واقعا ، پسره هم جدی منو میخواد ولی مامان بابام راضی به بودنم باهاش نیستن الانم دزدکی حف میزنیم ا ...

پسره بخاد و توبخای این مخالفتادرس میشه بقول طرفم هیچی نیس ک درس نشه همه چی درس شدنیه حتی سخت ترین کار سخت ترین شرایط

عزیزم نمیدونم شاید هم ذاتیه دوست منم با هر کی رل میزد وابستش میشد  یکم بیخیال باش اینو ب ...

من میخوام ارتباطمون کم باشه ولی اون نمیزاره میگه وقتی باهام کم حرف میزنی وابستگیم بت کم میشه و ازین حرفا

منم که اصلا دوس ندارم وابستش بشم وابستگی خیلی بده 

همین دلی که میگی 

عارفان و شاعران قرن ۴تا ۹به عنوان بزرگترین نعمت خدا و شرط برتری انسان بر دیگر موجودات میدونن وازش به عنوان گنجینه خدا یاد میکنن 

برا همین میگن دوست داشتن و عشق مقدسه 

وشاعرا همیشه از عشق حرف میزنن

پسره بخاد و توبخای این مخالفتادرس میشه بقول طرفم هیچی نیس ک درس نشه همه چی درس شدنیه حتی سخت ترین کا ...

ما میخوایم اره خودشم میگه بزا بیام خواستگاری بابات خودش راضی میشه، ولی من اصن حس خوبی ندارم هی میگم بابام نمیزاره