2777
2789
عنوان

تجربه زندگی با فرد معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 36346 بازدید | 134 پست
حتما پشتوانه ای نداره فک میکنی طلاق گرفتن خیلی راحته برابعضیا خیلی سخته

شما فکر میکنی زندگی بایه آدم معتاد خیلی راحته؟ 

ادم معتاد عقل تو کلش نیست هر لحظه ممکنه توهم بزنه طرفو بکشه این بهتره یا طلاق؟؟ 

زندگی با آدم معتاد ینی ذره ذره جون دادن ولی طلاق به دره از زندگیه که تموم میشه 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماهم مثل خواهرت هرکمکی از دستمون بربیاد بخدا برات میکنیم من خودمم بچه دارم درکت میکنم کاملا مخ ...

منم وقتی پسرم گفت چرا نون خالی بود هیچی توش نبود داشتم از خجالت اب میشدم پیشش اینقدر گریه کردم😭😭😭

بخدا اینجوری همش زندگیت با استرس میگذره تا چندسال دیگه بایه بچه بشینی و غصه بخوری و مثلا خودتو بزنی به بیخیالی ولی میبینی دیگه چیزی ازت نمونده خدا الهی کمکت کنه ترک کنه ولی زیاد گیر بهش نده که بره سراغ یه چیز بدتر 

خودمم دلم برای جوونیم میسوزه ولی چاره ای نیس

من دوتا برادرشوهرام معتادن دارم باچشمای خودم میبینم جاریام و بچه هاشون دارن چه عذابی میکشن 

نکنین اینکارو با خودتون و جوونیتون و زندگیاتون 

زندگی با آدم معتاد باید خط قرمزت میبود تا فهمیدی شوهرت معتاده جدا میشدی 

الانم دیر نشده هیچکس محکوم به بدبختی نیست 

یجوری نشه که بعدا مدیون خودتو عمرت و جوونیت بشی

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
شما فکر میکنی زندگی بایه آدم معتاد خیلی راحته؟  ادم معتاد عقل تو کلش نیست هر لحظه ممکنه توهم ب ...

معتاد به تریاک دیگه توهم نمیزنه که بعد جای اسی  نیستین . من خودمم بهش گفتم بهتره جدابشه 

معتاد به تریاک دیگه توهم نمیزنه که بعد جای اسی  نیستین . من خودمم بهش گفتم بهتره جدابشه

اخه فقط تریاک نیس ممکنه بعدا چیزای دیگه هم بکشه

منم وقتی پسرم گفت چرا نون خالی بود هیچی توش نبود داشتم از خجالت اب میشدم پیشش اینقدر گریه کردم😭😭😭

الهی گناه بخدا اگر کمکی چیزی خواستی حتما بهم بگو  عزیزم توانم باشه دریغ نمیکنم