2777
2789
عنوان

خدایا به دادم برس😭

192 بازدید | 13 پست

هفته ششم بارداری ام،۳روز پیش قرص سقط استفاده کردم.روزاول دردخیلی شدیدی داشتم و تا الان خونریزی ضعیفی دارم یه لخته خون کوچیک هم دفع کردم روز اول.امروز رفتم سونو واژینال گفت ساک بارداری دیده میشه و ضربان ضعیفه....

گفت یه هفته بعد سونو بده و بعدش ساکشن.....

من از ساکشن وحشت دارم...اوتقد گریه کردم چشام دردمیکنه.اخه فکر کردم ک همون سه روز پیش سقط شد.الان چیکارکنم چرا همش حس میکنم دکترم دروغ گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه.شراطیشو نداریم بدنیا بیاریم....یدونم بچه دارم....میخاستم تاقبل از اینک قلبش تشکیل شه سقط بشه...😢

متوجهم 

دکتر چجوری برات قرص رو تجویز کرد؟

چون عموما غیر قانونی هست تا جنین مشکل نداشته باشه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
اینطور ک دکتر میگه .اصن سقط نشده...هفته ششم هستم ده تا قرص سقط استفاده کردم مگه میشه سقط نشه..

دیگه نخور قرصو....می‌دونی ده تا چقدر ضرر داره برای بدنت؟؟؟

من توبیمارستان سقط کردم با دوتا قرص...چندروز دیگه سونوبده اگه سقط شده بود هیچی اما اگه بازم ضربان داشت بدون معجزه خداست...نگهش دار...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بعد یه چیزی...عنوان تاپیکت خداروصدازدی...می‌دونی الان اون جنین هم داره خداروصدامیزنه....؟؟که داره میجنگه برای موندن...؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

دیگه نخور قرصو....می‌دونی ده تا چقدر ضرر داره برای بدنت؟؟؟ من توبیمارستان سقط کردم با دوتا قرص...چن ...

امروز دکترم تومطبش سونو کرد گفت ساک بارداری دیده میشه و ضربان خیلی ضعیفه.پس اون درد وحشتناکی ک من کشیدم بعد از قرص و اون لخته خون چی بوده😭

بعد یه چیزی...عنوان تاپیکت خداروصدازدی...می‌دونی الان اون جنین هم داره خداروصدامیزنه....؟؟که داره می ...

اخه اون الان نه قلب داره نه روح داره.

اما من وضع زندگیم داغونه چی بگم بخدا خودمم موندم😔

اخه اون الان نه قلب داره نه روح داره. اما من وضع زندگیم داغونه چی بگم بخدا خودمم موندم😔

چی بگم...من از شرایط شماخبرندارم...هرچی حکمت خداست...