2777
2789
عنوان

زائوی دست تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 138 پست
چقد خوب که هر دو رو می‌خورده الهی برای منم همین باشه. بعضیا میگن اگه شير خشک بدی ديگه شیر مادر نمیخو ...

شیرخشک کم دوسه روزاول دیدی سیرنمیشه بده .خواهرمن خوسش اومدهی شیرخشک دادبچه شیرش قطع شدبعدپشیمون شدشما سینتوبزاردهن بچه کمم شده میخوره تاراه بیفته شیرت فقط خسته نشو

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین یه تجربه دیگه اینکه عادت بده از روز اول بچه ت رو سر یه ساعت معین شبها بخوابه  بذار مغزش ف ...

والا بایدبچه بخوابه که تنظیم بشه خواهر... بچه من تاصبح گریه میکرد راهش میبردم روپا میزاشتم هرکاری بگی بچه بابچه فرق داره بعدم چطوردلت اومدتا۲ سال تلویزیون نبینه شبکه کودک خوبه که من الان دخترم یکسال ونیمه خوشش میادازشبکه پویا بعضی برنامه هاش مناسبه 

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻
چقد خوب که هر دو رو می‌خورده الهی برای منم همین باشه. بعضیا میگن اگه شير خشک بدی ديگه شیر مادر نمیخو ...

سلام عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی نگران نباش توکلت به خدا باشه نه اینطور نیست من شیرم کم بود و دکتر شیر خشک شروع کرد ولی همیشه نمی‌دادم شیر خودم رو هم تا آخر خورد

دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟

اگر سختت بود واسه حمام بچه 

تو خود حمام نبرش 

تشت ووسایل حمام بیار تو اتاق حمامش کن کنترلش راحتتره تا تو حمام 

من البته تا۶یا۷ماهگی ازترس حمامش نبردم 

شوهرم میبرد همش  

لباس میپوشید کف حمام می نشست حمامش میکرد من میترسیدم نمیتونستم

والا بایدبچه بخوابه که تنظیم بشه خواهر... بچه من تاصبح گریه میکرد راهش میبردم روپا میزاشتم هرکاری بگ ...

این تحقیقات روانشناسهای بزرگ  دلبخواه من نیست 

آسیب رو مغز بچه میذاره توی گوگل بزنید میادعلتش

ببخشید اینجا باید نوک سینتو بکنی داخل از اون طرف شاسی سرنگو بکش

نوک سینتو میکشه بیرون چند ثانیه نگه دار بعد درش بیار من در طول روز چندبار امتحان کردم خوب بود

حتی موقع شیر دهی کنار دستم بود زود نوک سینمو میذاشتم داخلش دو سه بار میکشیدم 

یارب نظر تو برنگردد