من کلا تو یه شهر غریبم نه خونواده خودم هستنن نه خونواده شوهرم. حالا نگرانم برای بعد زایمان میتونم تنهایی از پسش برییام. مادرم سن و سالش بالاست از کار افتاده ست خودش، خواهرم هم راهش دوره درگیر بچه هاشه. به نظرتون میتونم از پسش بربیام؟ چه چیزایی پیش میاد که برام سخته؟ از بیرون میتونم کسی رو کمکی بگیرم؟ برای چه کارهایی؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین یه تجربه دیگه اینکه عادت بده از روز اول بچه ت رو سر یه ساعت معین شبها بخوابه بذار مغزش ف ...
والا بایدبچه بخوابه که تنظیم بشه خواهر... بچه من تاصبح گریه میکرد راهش میبردم روپا میزاشتم هرکاری بگی بچه بابچه فرق داره بعدم چطوردلت اومدتا۲ سال تلویزیون نبینه شبکه کودک خوبه که من الان دخترم یکسال ونیمه خوشش میادازشبکه پویا بعضی برنامه هاش مناسبه
چقد خوب که هر دو رو میخورده الهی برای منم همین باشه. بعضیا میگن اگه شير خشک بدی ديگه شیر مادر نمیخو ...
سلام عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی نگران نباش توکلت به خدا باشه نه اینطور نیست من شیرم کم بود و دکتر شیر خشک شروع کرد ولی همیشه نمیدادم شیر خودم رو هم تا آخر خورد
دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟