2777
2789

سلام، میخوام شغل راه بندازم و مدرک تحصیلی هم دارم، اما سرمایه ندارم. سه بار استخاره گرفتم برای وام از فرد مطمئنی توی مسجد محله مون هم استخاره گرفتم، وام گرفتن برام بد دراومد. اگه میشه راهنمایی ام کنید. مرسی پیشاپیش از پاسخگویی خوب شما

استخاره اینجور مواقع جایز نیست

مرجع تقلید سابقم مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی بودند، ازنظر ایشون سود بانکی ربا و حرام بود حتی توضیحات کامل دانشش رو هم فرمودند. ولی مرجع تقلید الآنم حرام اعلام نکرده، ولی استخاره برام بد دراومده و یقین دارم به علت علم ربا بودن وام بانکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرجع تقلید سابقم مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی بودند، ازنظر ایشون سود بانکی ربا و حرام بود حتی توضیح ...

مگه نگفتی قرض الحسنه پس چه سودی

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
همون بهره بانکی منظورم بود اسم کاربریتون جالبه، واقعا اخلاق دارین صبح زود بیدار شین؟

نه بابا حسرت دارم صبح بیدار بشم یه مدت خودمو مجبور می کنم باز به هم میخوره 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم