2777
2789

خوش حال میشم کمکم کنید😍😘

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

فلفل دلمه ای و زنجبیل تازه رنده کن داخلش😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا غلیظ تر شدنش یک سیب زمینی کوچولو رنده کن بزار بپزه باهاش. جاریم توش کمی رشته سوپ و شوید هم می‌ریزه بنظرم خوشمزه ش می‌کنه 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
فلفل دلمه ای و زنجبیل تازه رنده کن داخلش😈

تشکر😈😂

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
عصاره گوشت بریز توش یه سیب زمینی درسته بنداز وقتی پخت خوب لهش کن بریز داخلش

تشکر 😘

من امروز یکم سبزی پخته هم داخلش گذاشتم با ادویه ونعناع خشک خیلی عالی شد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چند حبه سیر رو توی سیر خورد کن له کن.بریز داخلش.واقعا طعم بی نظیری میده

ممنونم🤩

من تو عدسی یه مشت بلغور گندم و یه مشت هم ماش میریزم. بسیییییار خوشمزه و لعابی میشه.

طبع عدس سرده با این کار از سردیش هم کاسته میشه.

😊😊😊

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

اگر با اب قلم بزاری بپزه، یه سیب زمینی هم نگینی خورد کن کنارش به اندازه نصف استکان بلغور گندم هم بزن پیاز داغ و اگر کره یا روغن کرمانشاهی داشته باشه که معرکه میشه گلپر و نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنی از خوردنش سیر نمیشی 

برا غلیظ تر شدنش یک سیب زمینی کوچولو رنده کن بزار بپزه باهاش. جاریم توش کمی رشته سوپ و شوید هم می‌ری ...

💖😘

من ک اینجوری میپزم

عدس با آب و سیب زمینی توش نگینی خورد میکنم میزارم بپزه.آبش خشک شد.پیاز ک سرخ کردم کمی رب و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بهش زدم رو اضافه میکنم ب عدسی هم میزنم.آبلیمو و روغن زیتون میریزم توش ما دوسداریم

زیره هم برای نفخ خوبه.بعضیا کره میندازن توش

بعضیام توش پای مرغ میریزن میپزه با همدیگه