2777
2789

دیدید یه سریا خیلی سریع با همه جور میشن حتی اگه تازه با طرف آشنا شده باشن، اگه از این مدل آدمایی بگید چطوری آنقدر راحت به طرف ورود می کنید . فوت و فن هاتون رو بگید منم یادبگیرم😉

با یه نفر آشنا شدم شش ماهی هست میشناسمش دوست دارم با هم صمیمی شیم پیشنهادهاتون چیه؟

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

لازم نیست با همه سریع دوست بشید حتی از نظرم به مفعتونم نیست سعی کن چند تا دوست واقعی داشته باشی با ...

من تو محیطی که هستم با هیچ کس تقریبا ارتباط ندارم ، اینطوریم خوب نیست 

با یه فرد که آدم خوبی هم هست می خواستم یکم صمیمی تر شم

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونطوریم .‌سریعا دوس میشم حرف میزنم . البته هیچی از خودم زندگیم  و....‌نمیگم . از هر چیزی تو حانعه اجتماع حرف میزنم .  امااااا هیچکس رو وارد حریم شخصی و خونم نمیکنم 

از دورو بریا که  ضربه دیدن شدیدا از دوست ،  تجربه دارم زییاااآاد .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

باهاش تعریف کن از چیزهای روزمره چیزهایی که برات جالبه از اخلاقیات بگو از چیزهایی که دوست داری بگو 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
من اونطوریم .‌سریعا دوس میشم حرف میزنم . البته هیچی از خودم زندگیم  و....‌نمیگم . از هر چیزی تو ...

دقیقا من اینجوریم با همه راحت گرم میگیرم و خیلی راحت بگو و بخند دارم حتی اگه غریبه باشه ولی فقط دو تا  دوست دارم که اونم ازم دور هستند 

فوت و فنم اینه که همیشه  خود واقعی ام  هستم