2777
2789
عنوان

دلم خرید میخواد

313 بازدید | 32 پست

کیا مث منین؟

پول دارم میخوام پس انداز کنم 

ولی همه ازم قرض میخوان 

۱۵۰۰پولم الان شد ۹۰۰ بازم مامانم میگ ۷۰۰ بده بعدا بهت میدم

من از دل خودم میگذرم 

از خواسته هام میگذرم 

چیزایی که میخوامو اخرم نمیتونم بخرم

چرا باید همه از منه ۱۷ ساله پول بخوان؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون در جریان پس انداز شما هستن

من صندوق باز کردم

دومین نفر اسمم در اومد 

حالا همه قرض میخوان ولی من نمیدم

این ۱۵۰۰ ماهانه نفقمه 

ولم نمیکنن 

زنداییم و دخترخالم و مامانمو 

من برا خودم یه اجیل نمیخرم 

اینا چه درخواستایی دارن

حرصم میگیره

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
وا خوب بهشون نگو پس انداز داری 

اخه خانوادمن میدونن

تازه چند روز پیشم متوجه شدم

مامانم چند ماهه گوشوارمو فروخته بدون اطلاع من😑

والا من ۴ تومن پس انداز کردم اومدم خونه مامانم ازم پرسید چخبر شوهرت کارش خوبه منم با خوشحالی گفتم اره دیگ دارم پس انداز میکنم الان ۴ تومن گذاشتم کنار یساعت بعد گفت میشه بدیش ب من تا دوماه دیگ بهت میدم منم دادم 😐 الان شوهرم میگ کاری ک گرفته بودم تموم شد بیکار شم تا دوباره کار بگیرم منم فقط ۳۰۰ تومن پول دارم و تمام انقد از خودم متنفرم ک حد نداره دیگ فهمیدم نباید ب هیچکس بگم پول دارم یا ن 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
اگه مامانت می خواد بده

اخه همش مامانم میخواد برا بقیه قرض میگیره

اونا خورد خورد میدن