2777
2789

دلتون میخواست الان با کی کجا بودید؟

چه لوکیشینی؟

چه هوایی؟

چشماتونو ببندید،تصور کنید و بنویسید....😍

من الان دلم یه کلبه چوبی وسط جنگل،بخاری هیزمی،برف آروم آروم بباره و یه چراغ نفتی هم روشن باشه...

پنجره رو که باز میکنی باد سرد بخوره به صورتت ، اما توی کلبه گررررمِ گرم باشه...

کنار کسی که دوستش دارم❤️

چه رویای قشنگیه😍

(البته بعدش سرما نخورم به فین فین نیوفتم😐🤣)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخاد کنکور قبول شم همیشه قبل خواب تصورش میکنم ⁦(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)⁩

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

دلم میخواست شهر بازی بودم و کلی خوش میگذروندم😂😂

هیجان میخوام

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

یه کارت بانکی نامحدود و یه بازار خوشگل نامحدود تر😑

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

ی ویلای لوکس کنار دریا 

دریام طوفانی

پنجره ها رو ب دریا

صب زود پاشم لباس گرم بپوشم برم لب دریا ی حالت گرگ و میش باشه 

دلم خاست🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅