2777
2789

پسر من ۴ماه دیگ ۳سالش میشه حرف نمیزنه فقط درحد ۳تا کلمه میگه  امروز بردمش گفتار درمانی و کار درمانی 

خداروشکر کاردرمان گفت مشکلی نداره 

ولی گفتار درمان گفت ۹٠درصد فقط تاخیر درگفتار ساده است 

گفت بزار دوجلسه باهاش کار کنم دقیق نتیجه رو میگم

اینقد نگرانم ک نگم براتون نکنه اختلال اوتیسم داشته باشه اصلا از وقتی اومدم دارم خودمو میخورم 😥

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

نه بابا پسر عمه من تا 6 سالگی نمیتونست حرف بزنه الان نمیشه دهنش رو بست از بس حرف میزنه 😂

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم نگران نباش پسر دایی منم دقیقا همینه سنش چند جلسخ بردش اصلا فایده نداشت تازه بد تر زده میشد و ...

اینقد نگرانم دنیا رو سرم اواره الان

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
نه بابا پسر عمه من تا 6 سالگی نمیتونست حرف بزنه الان نمیشه دهنش رو بست از بس حرف میزنه 😂

پسر بزرگتر خودمم همینطور حرف نمیزد الان اینقد بلبل زبونه ک نگو 

پسر بزرگتر خودمم همینطور حرف نمیزد الان اینقد بلبل زبونه ک نگو 

پس الکی نگران نباش من خیلی بچه ها رو دیدم اینطور بودن مخصوصا پسرها البته دختر هم دیدم 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
نگران نباش گلم حالا وقت داره

خداکنه اینجوری باشه

پس الکی نگران نباش من خیلی بچه ها رو دیدم اینطور بودن مخصوصا پسرها البته دختر هم دیدم 

اصلا دست خودم نیس هیچ وقت فک نمیکردم برسم ب مرحله گفتار درمان و اینجور چیزا 

اصلا دست خودم نیس هیچ وقت فک نمیکردم برسم ب مرحله گفتار درمان و اینجور چیزا 

مسئله مهمی نیست که خیلی ها دیر حرف میزنن، ملت یه مشکلات بزرگی دارن خداروشکر کن بچت سالمه بشین با آرومی باهاش صحبت کن 

خیلی براش حرف بزن براش وقت بذار..