برای تمرین ، یک پیمونه برنج رو با روشی که گفتم آبکش و دم کن. قبل از اینکه برای مهمون اینکار رو کنی.
در ضمن موقع دم دادن و آب روغن دادن ، دقت کن آبی که همراه روغنه زیاد نباشه که شفته نشه. بجای آب رو غن میتونی یک قالب کره ی حیوانی که توی سوپریا هم هست رو خورد کنی ، لابلای برنج بذاری بعد دمکنی رو بذاری . کره با حرارت لابلای برنج آب میشه و بو و مزه ی خوب و اشتها آوری بهش میده.
و زیره برنج رو تا وقتی بدنه ی دیگ و دره دیگ داغ بشه کم نکن. دیگ که گرم شد بعد شعله رو کم کن تا دم بکشه اگر نه دم نمیاد و شفته میشه