2777
2789

سلام خانما من سیکل اام ۲۸ روزه هست الان روز ۲۶ هستم ولی از چند روز قبل درد سینه دارم که قسمت زیر سینه و نوکش و کلد سینه هام خیلی درد دارن مثلا اصلا نمیتونم به پهلو بخوابم 

تو گذشته اصلا موقع پریود هم سینه هام درد نمیکرد حالا نمیدونم چرا اینجوری شده ممکنه باردار باشم اخه چهار ماها تو اقدامم

و اینکه شبا خم پشت معدمم خیلی درد داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممکنه هورمونات بهم ریخته باشن ازاون باشه 

من تایپیک مخصوص زدم توضیحات کاملو دادم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اره یکی از علائم مهمه بارداریه ایشالا که بارداری عزیزم

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

منم سینه درد دارم اما قبلا تو پریودی کمتر بود الان درد داره بزرگتر شده منم نامنظمم و تنبلی تخمدان دارم نزدیک ۴ساله اقدام کردم اون ماه لتروزل خوردم روز ۱۲ سونو دادم فولی ۱۴ونیم بود بعد موند ۱۴ آذر موعدم بود نشدم امروز صب بی بی زدم این شد اما باورنمیکنم فردا صب بازم میزنم؟

منم سینه درد دارم اما قبلا تو پریودی کمتر بود الان درد داره بزرگتر شده منم نامنظمم و تنبلی تخمدان دا ...

منم روز ده پری فولی ۱۹ و ۱۷ داشتم ولی پنجشنبه موعودمه