2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

241 بازدید | 13 پست

تو محل کار . من میزم تو سالنه و نزدیک درب خروج. همسایمون میاد تو   پاگرد کنار آسانسور سیگار میکشه دودش کامل میاد تو شرکت ما و البته حلق من. ده دقیقه یکبار میاد سیگار میکشه . دیگه دارم دیوونه میشم بخدا. چیکارکنم چجوری بهش بگم خبر مرگش ایشال بیاد خودش مدیر ساختمونه بی فرهنگه بی شعور. 

تا حالا بهش اعتراض کردی؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خجالت میکشم اما  خیلی سرفه میکنم مطمعنا میشنوه

خب پس بگو بهش،شاید متوجه نشده 

آقایون تا مستقیم نگی نمیدونن

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
زنگ نزنم به منشی شرکتش بگم؟

نه به نظرم همون موقع که داره سیگار می‌کشه برو بیرون به خودش خیلی محترم بگو که اگه آدم لجبازی هست ،باهات لج نکنه

این کار رو میخواستم بکنم گفتم بدتر لج نکنه . ادم که درک نداشته باشه با کاغذ کارش راه میوفته؟

شاید واقعا حواسش نیست و نمیدونه شما اذیت میشی. 

با توجه به اینکه میگی میاد تو راه‌رو سیگار میکشه شاید براش مهمه که کسی اذیت نشه