بچه ها پدرشوهرم و مادرشوهرم پسر منو از بقیه نوهاشون بیشتر دوست دارن چون ما تو یک حیاطیم بعد بقیه جاریام و برادرشوهرام به بچم حسودی میکنن یعنی من اینجوری فکر میکنم شما هم همینطوره🤔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مسلما بچه تو چون نزدیکشونه هک بیشتر لوسش میکنن هم بیشتر میخانش
من بچه جاریم برا اینک دخترم داره خپاهر دار میشه حسودی میکنه حداقل احساس من اینه
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم دخترای اون داداشم ک تو منزل پدریم زندگی میکنن و زمان مجردیم خودم بزرگشون میکردم و خیییلی دوست دارم در حدی ک الان پسر خودم میگه تو اونا رو بیشتر دوست داری
مادر منم دختر بزرگ منو بیشتر از بقیه نوه هاش دوست داره،،، البته منو هیچوقت مثل خواهر برادرام دوست نداشت همیشه بینمون فرق میزاشت همیشه کتکم میزد و تحقیرم میکرد ولی دخترمو خیلی خیلی دوست داره فقط هم دختر بزرگمو ،، به پسرم محل نمیزاره
مسلما بچه تو چون نزدیکشونه هک بیشتر لوسش میکنن هم بیشتر میخانش من بچه جاریم برا اینک ...
دقیقا من فکر نمیکردم که بچه منو بیشتر بخوان تا مادر شوهرم گفت مثلا پرشوهر فلان نوه رو بیشتر دوست دارع بخاطر همین حسادت ها بیشتر شده به طوری که جاریام مثلا میگن بچه های مار رو نمیخواین و... من به روی خودم نمیارم که اختلاف نیفته
دقیقا من فکر نمیکردم که بچه منو بیشتر بخوان تا مادر شوهرم گفت مثلا پرشوهر فلان نوه رو بیشتر دوست دار ...
کار خوبی میکنی اما خیلی بده فرق بزارن بزرگترا حس خیلی بدیه
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
کار خوبی میکنی اما خیلی بده فرق بزارن بزرگترا حس خیلی بدیه
ارع پر شوهرم که میگفت من همه نوهامو یک اندازه دوستدارم ولی مادرشوهرم ته دل شوهرشو رو کرد بازم پدرشوهر بخاطر که تفرقه نیفته مگفت همه یک اندازه باز از رو رفتارش که به کدوم بچه بیشتر توجه میکرد میشد فهمید
و منی که اصلا برام مهم نیست خانواده شوهرم بچه هامو دوست دارن یا متنفرن
میخوام صدسال دیگه دوسشون نداشته باشن اونا...
کافیه خدا بخوادشون فقط
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕