2777
2789
عنوان

شوهرم هر ماه پنج تومن میریزه حسابم.پس انداز کنم یا به خودم برسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 135 پست
والا نمیدونم چطور راحت۴تا بچه میارید با این حقوقا!! حقوق ما متغیره با میانگین۵۰.شغلش ازاده و خودش ک ...

اولا دوتا بچه های همسرم هستن دوتاخودم دوما حالا که شده خداروشکر سلامتی باشه بقیه چیزا جورمیشه

خدایا خودت کمک کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم وام میگرفتم و حدود ۳ تومن میدادم به وام تقریبا ۱۰۰ تومن میشد اونوقت پولو باهاش سکه یا طلای آ ...

افرین بهت.بهترین پیشنهاد و مغز اقتصادی

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
اولا دوتا بچه های همسرم هستن دوتاخودم دوما حالا که شده خداروشکر سلامتی باشه بقیه چیزا جورمیشه

خدا حفظشون کنه.اونا سرمایه های زندگیت هستن.همه چیز کا پول نیست

انشااله جور شه با این وضع نجومی اقتصادی!.خدا بداد همه بچه ها برسه

خداروشکر باهمین پول کارگری هم خونه ساختیم هم ماشین خریدیم دیگه غصه ای نداریم فقط سلامتی باشه خدا خودش روزی رسونه 

خدایا خودت کمک کن 

😂ببخشید ولی مثل قدیمیا دیگه تو زمان ما زیاد کاربردی نیست. اونا مال زمان خودش جواب میداد.

متاسفانه الان بعد سلامتی همممه چی بپول وابستس

هیچچچچ وقت همچین کاری انجام نمیدم.کل حسابمون روشنه

ای بابا اونکه بهت میده راحت و خسیس نیست مگه ازت حسابپس میگیره به ریز که چکار کردی 

خوب بخر سکه بزار کنار یه روزی به دردت میخوره 

واینکه در اطرافم دیدم زنای موفق همه خوب میخورن میپوشن و به خودشون بها میدن 

خانمهایی که اهل صرفه جویی هستن اکثرا پشیمونن 

دخترم عشق منه
خداروشکر باهمین پول کارگری هم خونه ساختیم هم ماشین خریدیم دیگه غصه ای نداریم فقط سلامتی باشه خدا خود ...

خوب همین دیگه بعضی پول ها خیلییی برکت داره.چند برابر میشه اصلا

ای بابا اونکه بهت میده راحت و خسیس نیست مگه ازت حسابپس میگیره به ریز که چکار کردی  خوب بخ ...

نه بحثم سرفه جویی نیست.بحثم پول قایم کردنه.من اگه از این کار ها میکردن هیچ وقت پیش همسرم جایگاهی نداشتم.کل دارو ندارش و زده به نام من.کل حساب هاش دستا منه

همیشه با همسرت صادق باش مشخصه همسر خوبی برای شوهرت هستی من از صداقتت خیلی خوشم اومد

مرسی عزیز.اوایل ازدواج یکی دو سال تو بدترین شرایط زندگی کردیم.جیک نزدم به روش نیاوردم.الان که خدا بهمون لطف کرده همه چیز عوض شده داره جبران اون رویارو میکنه.میگه اگه نا شکر بودیم خدا روز نمی‌داد.میگه من به خاطر وجود تو هست که میتونم پول دربیارم.

مرسی عزیز.اوایل ازدواج یکی دو سال تو بدترین شرایط زندگی کردیم.جیک نزدم به روش نیاوردم.الان که خدا به ...

هم شما و هم همسرتون آدمهای قدرشناسی هستین قدر همدیگه رو میدونین انشالله همیشه زندگیتون پایدار و توام با خوشی باشه.