ببین اصلش اینه طرف به اندازه دو خط از خودش بگه و تو بر اساس حسی که ازش دریافت میکنی نظرت و بگی
من بحثی باهات نمیکنم.چون کلا با شماها نباید بحث کرد.همین کهگفتی یعنی اصلا نمیدونی حس ششمچیه.اونی که داری میگی رمالیه نه حس ششم.بای
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ببین گاهی وقتا جواب طرف معلومه خودش نمیخواد قبول کنه
نه میدونی یه چیزای عجیبی میگفت مثلاگفت یکی میاددعامیریزه پشت درخونتون دعواتون بشه وگرنه مشکلی نداریدباشوهرت واقعاهم همینطوربودیهومیدیدم خوب بودیم یاخودم یاشوهرم الکی الکی میوفتادیم به جون هم دعوامیشدحتی مشخصات ظاهری طرف وهم گفت وگفت چیکارکنم باطل بشه
سلام اسی شما خودت تو ی تاپیک ی سریع چیز ها گفتی همش درست بود میشه ب من بگی امروز سند واسه شوهرم قبول میکنن ک بیاد بیرون منتظر تاییدیه ایم کی تایید میشه اخه دوسال و یک ماهه اونجاست بخاطر کار اشتباه رفیقش
توروخدا ج بده من از زندگی ناامید ام دیگ کلا خواب و خوراک ندارم