2777
2789

اپارتمانی تازه گرفتیم همه چیزش خوبه و پسندمه بجز نورش ی حیاط خلوت خیلیییی بزرگ داره ک هالش دوتا پنجره بزرگ میخوره روب حیاط خلوت ک سقفش ازاده ولی شیشه هاش رفلکس برنزن بنظرتون  شیشه ها پنجرمو ساده گنم نور خونم خوب میشهء؟ اتاق هاشم نور گیر دارن روب حیاط خلوت 

بنظر شما دلگیرمیشه؟

قیمتش بجاش پایین تر میشه دیگ ببین اگر نسبت به پولت خوبه چشم پوشی کن اگر ن میتونی برو پرده خور ویو دار بگیر

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش بجاش پایین تر میشه دیگ ببین اگر نسبت به پولت خوبه چشم پوشی کن اگر ن میتونی برو پرده خور ویو دا ...

بااین اوصاف اگه پنجره هاش ب حیاط خلوت بازبشن نورش خوب میشه (اخه پنجرهاش رفلکس تیره کرده نمیتونم تشخیص بدم تا درشون بیارم)

بااین اوصاف اگه پنجره هاش ب حیاط خلوت بازبشن نورش خوب میشه (اخه پنجرهاش رفلکس تیره کرده نمیتون ...

اره خیلی بهتر میشه مثل نور مستقیم نیس ولی خوبه 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

نظر شخصیم اینه 

تو مناطق گرم،نور مستقیم خوشم نمیاد،خونه دم میکنه. 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)