2777
2789
عنوان

اگر بگن فقط تا ۶ ماهه دیگه زنده ای

355 بازدید | 44 پست

چه حسی دارین ؟ چه کارایی میکنین ؟ با کیا بیشتر وقت میگذرونین ؟ 

یکی از آشنایانمون ، به تازگی فهمیدیم سرطان داره و متاسفانه پیشرفته است . دکتر گفته بدون پرتو درمانی نهایتا تا ۶ ماه دیگه زنده ای . 

میخوام بدونم یه آدم با همچین شرایطی چه حسی داره ؟ به چی فکر میکنه ؟ 

انشالله خدا به همه سلامتی بده🤲

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

از ته ته ته قلبم به همه عشق میدم دل همه رو با خودم صاف میکنم....میرم دنبال خواسته هام...قشنگ تر زندگی میکنم

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحال میشم بخدا 

چرا ؟

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

ای وای دلم گرفت خدا شفاش بده چی بگم هی 

چند سالشع

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

خدا شفاف بده ایشالا ب حق قرآن  چقد ترسناک آدم بدونه شیش ماه دیگه نیست تو این دنیا و باید از عز ...

خیلی وحشتناکه 

ما که اطرافیانشیم این طوری حال روحیمون خرابه 

دیگه خود بنده خدا چه حالی داره بماند

ای وای دلم گرفت خدا شفاش بده چی بگم هی  چند سالشع

۵۲ سال

چرا ؟

زندگیم سخته دارم سختی میکشم دوست ندارم این وضعیتو به خدا ب پیغمبر کاش خدا حق انتخاب میداد ب انسان ها ک دلشون میخواد چجور زندگی کنن 

کاش میشد جامو با فامیلتون عوض کنم

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
زندگیم سخته دارم سختی میکشم دوست ندارم این وضعیتو به خدا ب پیغمبر کاش خدا حق انتخاب میداد ب انسان ها ...

دور از جون😐🥺