2777
2789
عنوان

جوش راکوتان ( بِکُش و خوشگلم کن...😑

9891 بازدید | 71 پست

سلام خانمای گل من از وقتی یادمه درگیر جوش بودم و دیگ خسته شدم پناه آوردم ب راکوتان فعلا 20 تا ازش خوردمو کلی جوش ریخت بیرون!!! پس کی اثر میکنه؟ و اینکه من قبلا پوستم چرب بود ولی الان خشک شده پس باید از محصولات پوست خشک استفاده کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم زیبایی پوست صورت به ویرانی درون بدن بی ارزه!

عزیزدل اول اینکه علت جوش ها باید مشخص بشه دوم اینکه راکوتان برای هر پزشکی آخرین و قوی تریم مرحله هست برای دارودرمانی سوم اینکه تا حدالامکان اگر علت درونی مثلاً هورمونی ندارم با روش های خانگی و رسیدگی پیش برو

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭

منم خیلی جوش میزدم بعد اصلاح که صورتم میترکید الان دیگه یک سالی هست هفته ای دوبار و بعد اصلاح حتما ماسک زغالی استفاده میکنم یعنی پوستم دیگه اصلاااااا جوش نمیزنه حتی بعد اصلاح شاید یکی کوچیک جوش بزنم ارزونم هست ضرری هم نداره توهم امتحانش کن 

فکر نمیکنم زیبایی پوست صورت به ویرانی درون بدن بی ارزه! عزیزدل اول اینکه علت جوش ها باید مشخص بشه د ...

گلم من هفت ساله هر ازمایشی بدی انجام دادم و هر دارو و درمانی کردم نتیجه نداد و متاسفانه علتش تخمدان پلیکیسته ک هیچ درمان قطعی نداره پس اخرین چاره راکوتان بود