2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه ۵۰ روزه خونه مادرمم و فهمیدم یواشکی خونمونو فروخته زنگ زده میگه تو آبروی منو بردی همه متوج ...

حالا واقعا رفته بودی خونه داییش؟

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله

هر چقدر قسم خوردم نمیگفت کی گفته فقط میگفت تو به من گفتی کلاهبردار تا اینکه گفت مامانم میگه دایی زنگ زده خونمون گفتم تو اونجا بودی ک دایی زنگ زد گفت ک مامان گفته

چطور رگ خواب ی آدم لوس و مامانی بدست بیاریم

هرمردی یه رگ خوابی داره گلم شوهر خودم دوست داره زنش به خودش برسه توکاراش باهاش همراه باشه 

بعضی مردا شکمشون بعضیا اخلاق زن بعضیا نازونوازش شب

گفتم باید ثابت کنم گفت زنگ بزنی دایی تو طایفه میپیچه حرف درمیارن برام تو گفتی 

بگو تو خودت میگی دایی گفته بعد میگی بهش زنگ نزنم بگو اگه حرف شمادرسته پس چرا از زنگ من میترسید؟

منم زنگ زدم به دایش و صداشو ضبط کردم فهمیدم مادرشوهرم دروغ گفته 😔😔😔

خب با پدرمادرت و همون دایی قرار بزار برید خونشون صحبت کنید مادره ضایع بشه و همه بفهمه دو به هم زنی میکنه

خب با پدرمادرت و همون دایی قرار بزار برید خونشون صحبت کنید مادره ضایع بشه و همه بفهمه دو به هم زنی م ...

اخه شوهرم طلبکارم هست زنگ زده ب بابام که چرا جانان زنگ زده به دایی آبرومو برده گفت تو تهمت زدی اونم از حقش دفاع کرده