2777
2789
عنوان

با جاریم قهرم تو یه ساختمونیم بعد مهموناش خونه منم میان🤬💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 84 پست

🙁حس میکنم تخیلیه!!

چرا درو باز کردی؟

چرا بدید اون مهمون روش بشه خونه ی‌تو بیاد؟اصلا چرا بیاد؟

بگه چی؟اومدم باهات اشنا شم؟

چرا اصلا راه دادی پذیرایی کردی؟

چرا مثله یه غریبه ک راهشوگم کرده رفتار نکردی ؟؟؟

یک روز چو شیر زیستن به سال زندگی گوسفندی می ارزد!

وا اسی تعجب میکنم ازت چرا کسی که نمیشناسی راه میدی خونت؟؟؟ درو باز نکن اگرم کردی بپرس شما؟گفتن فلانی مارو فرستاده بگو نمیشناسم درو ببند ینی چی که راه میدی و پذیرایی هم میکنی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درو واس مامان باز گذاشتم قرار بود بیاد خونم یهو سرازیر شدن خعلی بی انصافیع 

هر وقت مادرت بیاد یا زنگ آیفون رو میزنه یا به گوشیت میرنه درو باز نزار اگه ب هر دلیلی رو در رو شدی بگو میخوام برم بیرون

دوستان تورو خدا بگین واقعن من حق دارم حرص بخورم ناراحت بشم...سر شستن دسشویی با شوهرم دعوام شد واقعن ...

آخه به شوهرت چه ....بیرونشون میکردی...

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
بچه ها واقعن امروز تو شک پرو بودنشون موندم از عمد اینا رو فرستاده تا من  حرصی کنه سخته یجا با ج ...

تو رو خدا جواب بده عصبیم کردی ، وقتی میدونی مهمون داره چرا در رو باز میکنی رو مهموناش؟مگه خونشون مستراح نداره؟

درو واس مامان باز گذاشتم قرار بود بیاد خونم یهو سرازیر شدن خعلی بی انصافیع 

مثل غدیر تو فیلم خواهران و برادران میمونی.از سر بی زبونی و الکی مهربون بودنش کلی بلا سرش میاد ولی بازم خودشو میزنه ب اون راه.من ک میگم حقشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها واقعن امروز تو شک پرو بودنشون موندم از عمد اینا رو فرستاده تا من  حرصی کنه سخته یجا با ج ...

درکت میکنم منم با جاریم تو یک اپارتمانم اگه بدونی چ کارایی میکنه و چه بلا هایی سرم در میاره و چهههه حرفای خاک برسری میزنه 

فقط دلم میخواد برمممم از این خونه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
دوستان تورو خدا بگین واقعن من حق دارم حرص بخورم ناراحت بشم...سر شستن دسشویی با شوهرم دعوام شد واقعن ...

گفتم که لخت راه برین تو خونه خجالت بکشن اون بزرگا

بچه ها اومدن بگو اینجا جن داره 

برقا رو خاموش روشن کن ادای روح و صدای جن در بیار 

👻