2777
2789
عنوان

سونوگرافی خوب در رشت

3990 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقت بخیر

میشه سونوگرافی خوب تو رشت بهم معرفی کنین

من میخام برای تنبلی تخمدان و احتمال سقط م پیش یه دکتر خوب برم 

تعریف دکتر امین جعفریان ' فاضل پور ' چهر سیمین ' محمدجواد طباطبایی و همچنین مرضیه طلوع رو شنیدم ...

محبت میکنید بگین کدوم بهترن و وقت میذارن؟؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
دکتر جعفریان
0
0%
فاضل پور
2
100%
چهرسیمین
0
0%
طباطبایی
0
0%

دکتر طلوع که خودش فوت کرده نمیدونم کی بجاش تو مرکزشه

ولی آزادبخش خیلی از دکترا قبولش دارن و کارش خوبه فقط اخلاق نداره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که نوشتی رونمیشناسم

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
دکتر طلوع که خودش فوت کرده نمیدونم کی بجاش تو مرکزشه ولی آزادبخش خیلی از دکترا قبولش دارن و کارش خو ...

درسته . منم الان خوندم و متوجه شدم که به رحمت خدا رفتن.اخه ازادبخش علاوه بر اخلاق بدش میگن تشخیص خوبی هم نداره

درسته . منم الان خوندم و متوجه شدم که به رحمت خدا رفتن.اخه ازادبخش علاوه بر اخلاق بدش میگن تشخیص خوب ...

نمیدونم والا زمان ما که خوب بود تشخیصش

البته من برای تشخیص تنبلیم و عکس رنگی پیش دکتر بنکدار رفتم

توی باردارب پیش ازادبخش میرفتم

دکتر فاضل پور هم خیلی تعریف میکنن که من اونموقع معذب بودم نرفتم 

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
درسته . منم الان خوندم و متوجه شدم که به رحمت خدا رفتن.اخه ازادبخش علاوه بر اخلاق بدش میگن تشخیص خوب ...

آزاد بخش بدترین دکتر سونوگرافیه دنیا کلی تشخیص اشتباه و اخلاق و شخصیت زیر صفر بویی از انسانیت نبرده هم خود بی صفتش هم پرسنل و منشی هاش پول پرست به تمام معنا و بی وجدان 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

رشت پیش دکتر کمیل فرج نژاد عکس رنگی رحم انجام دادم خیلی با حوصله و با دقت کار انجام دادم. اصلا درد نداشتم. سه ماه بعدش هم باردار شدم. بهترین سونوگرافی ای بود که تو رشت رفتم. خیلی با حوصله و با دقت کار انجام میدن