2777
2789
عنوان

از بچه دار شدن میترسم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 70 پست
ولی امضاتون با این حرفتون در تضادن

دیگه وقتی هستن باید از جون براشون مایه گذاشت 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم ترس نداره من بعد از بارداری ناخواسته که سقط شد مجدد بچه دار شدم و بارداری نسبتا خوبی داشتم اخلاق و رفتار همسرت هم بالاخره تو این شش سال کمابیش به دستت اومده اگه شرایطط خودتم مساعده اقدام کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم اومد ازت 

خوشبحال اون بچه مادر عاقلی مثل تو داره 

که قبل از اومدنش به فکر شرایط زندگی و تربیتش و...هست 

ای کاش همه مادرا به این چیزا فکر میکردن قبل از بارداری 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
اوصولش همینه ...قبل از بچه دار شدن باید اوضاع مالی تونو بسنجی  سلامت روانی خودت و همسرت  ...

اره میدونم درستش همینه من خیلی حساسم رو تربیت و اصول بچه داری ولی بقیه بهم میگن وسواس فکری پیدا کردی سخت نگیر

از لحاظ بارداری بگم که منم سه تا سقط داشتم تا اینکه برای بار چهارم باردار شدم و پسرم دوسالشه 

یچیزی تو. ذهن خودم بود اینکه بارداری دوران ‌‌شرینیه چرا با استرس سقط بگذرونم‌ش که وقتی بسلامت تمام ‌شد

آینده بگم چه حیف همه بارداریم با استرس گذشت‌ 

ضمن اینکه توسل هام رو هم داشتم

از لحاظ تربیتی هرچقدر حساس باشی وسواس بخرج بدی متاسفانه کار خراب میشه 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
آفرین چه خانم عاقلی💐 اما نگران نباش ۶۰ تا ۷۰ درصد به لحاظ شرایط مالی و فکری و روحی و آموزش های لاز ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم امیدوارم بتونم با خودم کنار بیام🙏🏻❤️

گلمممم این فکرا که می کنی تا ۶۰ درصدش را معمولا زنانی که احساس مسولیت می کنند دارن 

شما به مانند کسی هستید که میدانید رانندگی با اتومبیل چقدر نیاز شما هست 

اما احساس می کنی 

قیمت ماشین 

بیمه و عوارض ماشین 

نگهداری و این همه و بسیار دیگر 

ایا شما و کل جامعه که می دانند داشتن ماشین چه معایبی هم دارد  ،اصلا معایب ان را حتی نمی خواهند فکر کنند 

قدیمیها می گن  حامله گی اول مال کلاغه 

شما تحت نظارت دکتر خوب بارداری را شروع کنید 

بچه از شما فقط محبت  واقعی میخواد 

اگر شما  و همسرتان  صمیمانه در بغل خودتو احساسش کنید  ولو نیاز ملی هم داشته باشه  ولو کتابهای خوب روانشناسی را بلد نباشید ولی صمیمانه باش دوست  و همراهش باشید 

این بچه چیزی کم نداره 

اره میدونم درستش همینه من خیلی حساسم رو تربیت و اصول بچه داری ولی بقیه بهم میگن وسواس فکری پیدا کردی ...

اره این از کمال گرایی منشع میگیره ولی به نظرم خیلی چیز خوبیه حداقل تو این مورد 

نمیشه که باری به هر جهت برای همچین چیز مهمی اقدام کرد 

حداقل از اوضاع مالی و رفاهیت اطمینان حاصل کن  

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

البته اینم بگم من خیلی تو این زمینه با خودم درگیر بودم و حس میکردم باید بهترین باشم تا یه بچه نرمال پرورش بدم. حتی خیلی از از چیزای پیش پا افتاده رو به خودم و همسرم گوشزد میکردم و میکنم. مثلا همسرم گاهی هیجانی میشه تند تند صحبت میکنه‌. بهش میگفتم شمرده تر صحبت کن، بچه از ما حرف زدن رو یاد میگیره. یا هر چیز ساده دیگه ای رو که حس میکنم نیاز به اصلاح داره اصلاحش میکنم. اما الان که باردارم بازم گاهی اوقات این حس میاد سراغم که خوب نیستم، کافی نیستم، کامل نیستم. امروز به بچه تو شکمم گفتم ببخشید که من مامانت شدم🥺

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چون این همه دغدغه داری ک باید رو خودت کار کنی و میدونی چقدر مسیولیت داره مطمنم شما بهترین مادر میشی ...

ممنون از نظر دلگرم کنندت عزیزم واقعا خوشحالم که اینجا از ترس و تفکراتم گفتم چون واقعا ارامش گرفتم❤️