2777
2789
عنوان

خانومهای که به شهرهای دیگه رفتن چه شهری دخترها خوشگل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 6958 بازدید | 156 پست
خودم نورابادیم    آره واقعا خوشگل زیاد داریم هم دختر هم پسررررر

اره واقعا زیبان من خودمم لرم ولی نورآباد یه چیز دیگست

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=262449725]اره واقعا زیبان من خودمم لرم ولی نورآباد یه چیز دیگست[/QUOT..انشالله به زودی مادر م ...

ممنون عزیزم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بله من همدانی هستم اصل همدان 😆😆😆جد در جد همدانی هستیم 

از آشنایتت خوشحال شدم عزیزم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
کدوم شهرشو دوست داری    

خود همدان خوب بود .البته شهرستان نهاوند از توابع همدان طبیعت بسیار زیبایی داشت .چندین سراب زیبا وموادغذایی تازه وسالم اونجام شهر خوبی بود .از نظر آب وهوا بی نظیر بود .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
فدات شم منم همینطور عزیزم

خدا نکنه .زنده باشی عزیزم.

خوشحالم که خوش گذشت بت    

شما همدانی هستی گلم

از سمت خانواده پدری

همدانی محسوب میشی عزیزم از آشناییت خوشحالم