2777
2789

تعریف کن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر ک هوس شیرینی خامه ای کرده منو لایک کنه 😂😂😂

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

تازه اومده بودیم خونه ی جدید و با یکی از فامیل ها داشتم تصویری چت میکردم

اینو بگم که بوفه مون آینه قدی داره و من به شدت ادم خجالتی ای هستم و لباسام همیشه پوشیده بوده توی هر جمعی

خلاصه فامیلمون گفت خونه رو نشون بده، منم دوربین و برگردونده بودم که خونه رو ببینه یهو به ذهنم رسید که لباسم اصلا مناسب نیست و تا دوربین اون سمته منم لباسمو عوض کنم

حالا لباسم بیش از حد راحتی بود و تا دراوردم رسیدم به نشون دادن بوفه و اصلا حواسم نبود که لباسمو کلا دراوردم که کاملا پیدام از توی اینه، خلاصه یادم نیست کی متوجه شدم و دوربین و برگردوندم

اون بنده خدام گفت انگار بد موقع مزاحم شدم

منم مردم از خجالت ها. یعنی دیگه اون آدم سابق نشدم 

یه نفر ک هوس شیرینی خامه ای کرده منو لایک کنه 😂😂😂

حیف پنجشنبه دوجا مهمونی دعوتم وگرنه امروز میخواستم بخرم😐 انشاالله جمعه انتقام سخت😂😂😂

اِی اِنــساٰن چه چیز تو را در برابر پروردگــار گرامیت مغرور ســاخته...
تازه اومده بودیم خونه ی جدید و با یکی از فامیل ها داشتم تصویری چت میکردم اینو بگم که بوفه مون آینه ...

😂😂😂😂😂

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
تازه اومده بودیم خونه ی جدید و با یکی از فامیل ها داشتم تصویری چت میکردم اینو بگم که بوفه مون آینه ...

وای چه افتضاحی 🤕

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

یادمه بچه بودم تو شهر داخل بوتیک مامانمو گم کردم خیلی کوچیک بودم بعد یکی از این مانکنا لباسش شبیه مامانم بود من رفته بودم از پشت مانتوشو گرفته بودم یه ۱۵دیقه ای طول کشید بعد نیگاه کردم دیدم مامانم نیست مانکن هستن اونجا بود ک دهن من اندازه اسب آبی باز شد و گریه و زاری آب دماغ و دهنم یکی شده بود🥴🥴🤣🤣

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....