2777
2789
خواهش میکنپ عزیزم .توکل کن به خدا و توسل  به ائمه .از امام زمان کمک بخواه خواهر گلم....برو سایت ...

فداتون  خیرببینید عزیزم...

حتماااا بازم‌ممنون❤

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
نمیدونم شاید خودم گذاشتم آخه تو پاکت کادو پولی تو بالای کمد؟

ي پاكسازي بكن خونه رو ضرر نداره انرژي هاي منفي و نحسي و چشم زخم هم از بين ميره 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم ازراهنماییت .... دلم پراشوب میشه  ازبس اینکارومیکنن

ب در خونتون دوربین نصب کنید تا متوجه بشید کیه 

یا همسایه نصب کنه تا بدونید 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
قبلا تو سايت گفتم براي من طلسم جدايي رو روي گيره مو زده بودن كه با هربار باز و بسته شدنش دعوا درست م ...

چقد خفننننن

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540
قبلا تو سايت گفتم براي من طلسم جدايي رو روي گيره مو زده بودن كه با هربار باز و بسته شدنش دعوا درست م ...

خدا لعنتشون کنه واقعا 

انشاالله با جون خودشون درگیر بشن دست از سرت بردارن اعصابم خورد شد استرس گرفتم اصلا 

جهت باطل کردن سحر

✍«حاج شیخ عباس قمی در كتاب مفاتیح الجنان از امیرالمۆمنین علی علیه السلام نقل نموده است كه جهت باطل كردن سحر این جملات را بنویسید و همراه خود داشته باشید:

✨«بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله،بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ماكانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ»✨

📚مفاتیح، باقیات صالحات، باب سوم

📔📒📕📗📘📙

منبع:

کانال تلگرام https://t.me/Mohebbinehazrateali

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
ب در خونتون دوربین نصب کنید تا متوجه بشید کیه  یا همسایه نصب کنه تا بدونید

درتوانمون نیست عزیزم .متاسفانه   همسایه هام  دوربین ندارن خواهرم ۳۵ ساله ش  ومجرد بهمون‌گفتن بختش و بستن و هربار  تکرارمیکنن  بخدا  زندگیمون پر مشکل و بدبختی و مریضیه کاریم  ب کسی نداریم ب والله  جز خیر وخوبی  نمیدونم  والا  چراانقدر بعضیا سرخوش و بی دغدغه ن  وخدانشناس ک  مدام  میرن برای بنده ی خدا   شر و طلسم   میکنن   ماازخدامیترسیم  بریم حتی باطل کنیم این چیزا رو   بعد اونا😔.....کاش خدا کاری میکرد 

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏