2777
2789
عنوان

اگه یه حس ششمی واقعی هست میایی توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@کدوزرنگ     کی پیام میده؟ آشتی میکنیم؟ حس و فکر الانش نسبت به من چیه؟ جوابمو بده خواه ...

خودت یه جا برا منو گفتی که

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم هر وقت ببینه جواب میده اگر اولین بارت هست حتما بگو که جواب بده چون خیلی ها تگش کردند حذف کاربر ...

آها باشه

خودت یه جا برا منو گفتی که

اره عزیزم من حس شیشمم خوبه هنوزم خیلیا ازم میپرسن،تو همین تاپیک امشب هم جوابت دادم گفتم قلب بچه ات سالمه و سوره یاسین بخونی 

اما حس شیشم اکثر موقعا برای خود آدم حواب نمی‌ده چون من نسبت به خودم شک دارم و به جواب ثابتی نمیتونم برسم

@کدوزرنگ     توروخدا اولین بارم فقط بگو بچه ام قلبش تشکیل میشه اینبار همه چی خوب پیش میر ...

چرا اینقدر استرسی و حرص و‌جوشی هستی 

یکم خودت رو رها کن 

اره عزیزم همه چیز باب میل خودت پیش میره 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اره عزیزم من حس شیشمم خوبه هنوزم خیلیا ازم میپرسن،تو همین تاپیک امشب هم جوابت دادم گفتم قلب بچه ات س ...

آها آره عزیزم دستت دردنکنه انشالله هی میخوای برای خودتم اتفاق بیوفته

چرا اینقدر استرسی و حرص و‌جوشی هستی  یکم خودت رو رها کن  اره عزیزم همه چیز باب میل خودت ...

خدا خیرت بده عزیزم خداروشکر پس خیالم راحت باشه آخه یه نفر اینجا بهم گفت ن و امیدوار نباش