2821
2789

مثبته

تبریک‌میگم عزیزم

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه عزیزم 😍

همون سه هفته که هستی اینم زده، بتات با سن بارداریت یکیه

ایشالله در اولین فرصت برو ‌دکتر  برای چکاپ و باقی کارا

سونو قلب هم هفته ۷-۸

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مبارکه عزیزم برای منم دعا میکنی مهربون؟پس فردا م‌وعدمه علایم خاصی داشتی که رفتی ازمایش؟

ن اصن علایم نداشتم مث همیشه ی کم سینم ها درد ناک شده بود ولی ای ماه سفت سخت اقدام کردم و اینکه قرص متفورین میخوردم 2 ماه سر خود البته

بارداری. به ناخونات چی مالیدی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ممنونم عزیزم فقط بتام 60 بود با ایکنه 6 روز مونده خوبه عددش یا ن؟

اره عزیزم

حالا مونده تا موعدت 

عالیه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
من هشت روز مونده به پریودم بی بی بزنم؟؟؟؟صبرندارم دیگه

ن عزیز نزن 8 روز واقعا زیاد من زدم ی هاله سفید افتاد شک کردم بعدش دوباره زدم بعد از 2 روز ی هاله صورتی خیلی خیلی کمرنگ افتاد و امروز دوباره زدم صورتی تر شد هاله و رفتم از دادم 

ممنونم عزیزم فقط بتام 60 بود با ایکنه 6 روز مونده خوبه عددش یا ن؟

آره عزیزم نگران نباش خوبه

چون زود آزمایش دادی

من یه روز تاخیر آزمایش دادم ۲۸۰ بود. 

هر ۴۸ ساعت حدودا دو برابر میشه

ان شاءالله بسلامتی و دل خوش نی نی ت بدنیا بیاد

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

دوستان من از سال 96 خوانده خاموش بودم الان بخاطر ازمایش اومدم نی نی سایت و ایکنا نمیدونم الان از  نی نی سایت در بیام چطوری دوباره باید بیام داخلش یکی منو راهنمایی میکنه لطفا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز