2777
2789
عنوان

شوهر پنهان کار

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 24 پست
پس گوشیش و چک کن..تو حتی طرف و میشناسی بعد بیخیالی زدی

اره روزای اول سالها پیش حتی باهاش حرف زدم ک از زندگیم برو بیرون گفت تو باید بری اما خوب شوهرم به قول خودش منو انتخاب کرد گفت اگه دوست نداشتم بچه دار نمی‌شدم زندگی نمی‌کردم می‌گفت من ترسی از کسب ندارم نمی‌خواستمچت میگفتم نمی‌خوام 

اظهرابی چی؟ درامدت رو که داری خیانت رو ثابت کن و تمام

اضطراب جدایی ،همش ترس دارم از دستش بدم و بهتر از این شخص پیدا نمیشه و همه دوسش دارن و من از دستش نمی‌دم همش ترس دارم ک منو ول کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره روزای اول سالها پیش حتی باهاش حرف زدم ک از زندگیم برو بیرون گفت تو باید بری اما خوب شوهرم به قول ...

اسی ذات شوهرت اوکی نیست ما تو فامیلمون یکی اینطوری داریم متاسفانه ترک عادت موجب مرض است....

اضطراب جدایی ،همش ترس دارم از دستش بدم و بهتر از این شخص پیدا نمیشه و همه دوسش دارن و من از دستش نمی ...

با ترست رو به رو شو 

تعجب می‌کنم از زن مستقلی مثل تو 🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😶❤

اسی ذات شوهرت اوکی نیست ما تو فامیلمون یکی اینطوری داریم متاسفانه ترک عادت موجب مرض است....

همینه ک میترسم ،خودش مرتب قسم آیه میخوره ولی من میترسم چیزی هم ندیدم یعنی چک نکردم ک ببینم ولی ترس دارم 

حالم خیلی بد میشه دارو مصرف میکنم ای خواهر مستقل بودن بدتره بار رو دوشته 

🤦🏻‍♀️❤به این فکر کن که تو برای خودت کافی هستی و نیاز به کسی نداری 

هنوز مطمعن نشدی که 

امیدوارم چیزی نباشه 

اگر بود برو پیش مشاور 

یادت نره تو برای خوشحالی خودت و دخترت کافی هستی❤