2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گربه

344 بازدید | 15 پست

سلام... من چند شب پیش خب خواب دیدم نیمه شب هست بعد من و ابجیام و داداشم داریم برمیگردیم خونه مامان بابا زودتر از ما پیاده میشن و میرن بعد من یه گربه دارم بعد هوا تاریک تاریک و سرد سرد بود داشتم با گربم میرفتیم سمت خونه که برگشتم دیدم داداشم و ابجیام نیستن بعد یهو ترسیدم یه آدمی از کنارم رد شد که ماسک سیاه داشت بعد بیشتر ترسیده بودم ولی انگار من و ندید دوباره با گربم راه افتادیم گربه بهم گفت دیوونه بعد منم گفتم تو حرف میزنی بعد دوییدم اون همونجا وایساد و نگام کرد بعد دوباره یه آدمی دیگه با یه چیزی دستش رد شد یه ادم دیگه هم اومد تف. نگ گذاشت رو سرم بعد داداشم اومده بود دنبالم میخواستم صداش کنم جلو دهنم و گرفت بعد گفت ساکت شو و اینا بعد منم هیچی نگفتم تف. نگ چ گرفته بود سمت داداشم با کلی التماس ازش خواستم من و بک. شه ولی داداشم و نه بعد بالاخره تونستم از دستش فرار کنم و اون گربه هنوز همونجا داشت نگام میکرد به نظرتون یعنی چی؟! 

چند شب قبل خواب دیدم یه تعداد گربه سیاه و نارنجی دور معلمم نشستن و معلمم باهام بد اخلاقه و خب اون گربه ها به سمت من اومدن و من میترسیدم 

بارون ام میبارید و گربه ها خیس بودن 

روی سطح زمین ام چاله های شیر جاری شده بود و گربه ها داخل اون چاله ها قدم میزدن

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند شب قبل خواب دیدم یه تعداد گربه سیاه و نارنجی دور معلمم نشستن و معلمم باهام بد اخلاقه و خب اون گر ...

واییی 😢💔 فقط نمیدونم چرا تو خوابم فداکار شده بودم میخواستم داداشم و نجات بدم 🙃💔

واییی 😢💔 فقط نمیدونم چرا تو خوابم فداکار شده بودم میخواستم داداشم و نجات بدم 🙃💔

اکثر خواب های من ریشه در اضطراب دارن و خب یکم زیاد عجیب ان😂

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...
اکثر خواب های من ریشه در اضطراب دارن و خب یکم زیاد عجیب ان😂

مال منم چون یه هفته پیش اینا خواب دیده بودم توی زمان چوسان قدیم ام بعد حالا جالب اینه شده بودم ملکه 🙃💔😂

چند شب قبل خواب دیدم یه تعداد گربه سیاه و نارنجی دور معلمم نشستن و معلمم باهام بد اخلاقه و خب اون گر ...

خیره ان شالله تو خواب شما ،گربه اون فانتزی های ذهنی اجتماعیته که شمارو از درس و تحصیل دور می‌کنه مثلا دوست های مخالف و موافق و تفریح و....

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

استارتر 

خیره ان شالله ، خواب شما داره میگه قصد انجام کاری داری که از نظر خودت خیلی چالشی هست ولی نیست ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیره ان شالله تو خواب شما ،گربه اون فانتزی های ذهنی اجتماعیته که شمارو از درس و تحصیل دور می‌کنه مثل ...

من به خواب اعتقاد ندارم

من به خواب اعتقاد ندارم

فکر کردم تعبیرشو می‌خوایید .ببخشید 

فکر کردم تعبیرشو می‌خوایید .ببخشید 

نه مشکلی نیست