2777
2789
عنوان

بیایین

83 بازدید | 19 پست

بچه ها من ۱۷ سالمه موهام و می خواستم رنگ فانتزی بزنم چند شاخه بعد خواهرم رو هوا شده که آبرومون میره داخل خانواده میگن خواهر فلانیه 

بچه ها خواهرم عصری به مامانم پیام داده گفته موهاش رنگ نکنه خدا میدونه چی پشت سر من گفته بعد مامانمم گفته اگه نزارم رنگ کنه عقده ای میشه و...به نظرتون چیکار کنم باهاش العان هم یه دعوای اساسی کردیم و مامانم زیر بار نرفت و گفت من همچین بهش پیام ندادم و من میدونم و مطمئنم که همینجوری بهش پیام داده از این به بعد نظرتون چیه چجوری ازشون دوری کنم 

مگه چنتا خواهر داری که میخوای ازش دوری کنی🙂 دلت میاد

اره دلم‌میادد یه دونه خواهر دارم خونمو تو شیشه کرده نمیدونی شبی چیا بهم گفت علنی داشت تهمت هرزگی بهم میزد امشب بخاطری که می خواستم موهام رنگ کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرت جدی و منطقی بگو 

من پدر و مادر دارم اگر قرار باشه تو کارم کسی نظر بده پدرو مادرم میده

کاریت ندارم کاریم نداشته باش!

با مادرت هم صحبت کن و بگو لطفا کسی تو کارم دخالت نکنه فقط نظر بده اونم فقط پدرو مادرم نه شخص دیگه

خودشو جمع می‌کنه خواهرت

جیغو داد بیداد هم نکن منطقی و جدی حرفتو بزن

در ضمن خواستی رنگ بزنی صورتی پررنگ یا یخی یا بنفش و سورمه ای بزن شیکه😉

در رابطه با اون حرف خواهرت..عزیزدلم فامیل حرف زیاد پشت سرت میزنن تو پاک ترین دختر دنیا هم که باشی هستن آدمایی که پشتت حرف در بیارن پس اگه کاری رو بخاطر حرف مردم و فامیل انجام نمیدی بنظرم اشتباه می‌کنی تو دلت میخواد موهاتو رنگ کنی پس رنگ کن به فامیل چ؟

به خواهرت جدی و منطقی بگو  من پدر و مادر دارم اگر قرار باشه تو کارم کسی نظر بده پدرو مادرم مید ...

وقتی مامانم رفته پشت سرم همچین حرفی زده من چی بگم 

اصلا کُپ کردم 

یه خواهرم گفتم به توچه که دخالت می کنی دیگه نبینم تو کار من دخالت کنی گفت تا وقتی تو این خونه هستی حق دخالت دارم در کارت

ای بابا این خودش باید پایه باشه فکر کردم یه ده سالی بزرگه به نظرم برای کادو بگیر باهاش یکم صمیمی ش ...

عمرا من همچین کاری براش نمی کنم خیلی دل خوشی ازش دارم که همچین کارا براش کنم

وقتی مامانم رفته پشت سرم همچین حرفی زده من چی بگم  اصلا کُپ کردم  یه خواهرم گفتم به توچه ...

واقعن نمی‌فهمم آخه به اون چ ربطی داره..(ببخشیدا انقد رک حرف میزنم)ولی واقعا به حرفشون اهمیت نده و کاری که دلت میخوادو بکن:/

عمرا من همچین کاری براش نمی کنم خیلی دل خوشی ازش دارم که همچین کارا براش کنم

اشکال ندارع

من خواهرم باهام همینجور بود منتها ازدواج کرده و پنج سال بزرگترع خون به جیگرم کرد خیلی اشکمو درآورد و دلمو شکست 

منم همسن توام 

باهاش طرح دوستی ریختم محبت کردم  کادو گرفتم آروم شد الآنم باهام خوبه و پایه