بدنیس ک منوشوهرم بعد۴سال ازدواج هنوز دعوا و قهروبحث نداشتیم؟چیزی میشه با حرف حلش میکنیم اینو پرسیدم چون دائم دارم تاپیکای دعوا با شوهر و خانواده شوهر رو میبینم تو نی نی سایت و تاحالا برام پیش نیومده خداروشکر،از این وضع راضیم فقط برام عجیب بود میدونم ی سریا باورشون نمیشه ولی واقعا همینطوره
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خداروشکر هر دو عاقل و منطقی هستید و با حرف حلش میکنید چی بهتر از این امیدوار شدم
ممنون اره با حرف زدن حلش میکنیم.اخه یکی گفت اگه دعوا نباشه ینی بین دونفر یکیشون زیر سلطه اون یکیه و این بده براهمین ذهنم مشغول شد.ولی ما همو قانع میکنیم با صحبت و نمیدونم این بده یان
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی