2777
2789

بدنیس ک منوشوهرم بعد۴سال ازدواج هنوز دعوا و قهروبحث نداشتیم؟چیزی میشه با حرف حلش میکنیم اینو پرسیدم چون دائم دارم تاپیکای دعوا با شوهر و خانواده شوهر رو میبینم تو نی نی سایت و تاحالا برام پیش نیومده خداروشکر،از این وضع راضیم فقط برام عجیب بود میدونم ی سریا باورشون نمیشه ولی واقعا همینطوره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر 

هر دو عاقل و منطقی هستید و با حرف حلش میکنید چی بهتر از این 

امیدوار شدم

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
خداروشکر  هر دو عاقل و منطقی هستید و با حرف حلش میکنید چی بهتر از این  امیدوار شدم

ممنون اره با حرف زدن حلش میکنیم.اخه یکی گفت اگه دعوا نباشه ینی بین دونفر یکیشون زیر سلطه اون یکیه و این بده براهمین ذهنم مشغول شد.ولی ما همو قانع میکنیم با صحبت و نمیدونم این بده یان

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ما اوایل اینجوری بودیم تا یکی دو سال بعد بچه. آخر بحثامونم عشقولانه میشد  اما کم کم از دستمون ...

ما فعلاتا۴سال کشیده انشاالله همینجورم میمونه💐

چند سالتونه؟ بچه داری؟

من ۲۴همسرم۲۸.ن فعلا شرایطش نیست