2777
2789
عنوان

کار آنلاین

92 بازدید | 7 پست

کار منشی انلاین ۷ ساعت بصورت دوری باید انلاین باشی حقوق ثابت ۵تومن جذب نیرو دارم تا ده روز اینده

اگه سه نفر نیرو بیاری ک ۳ملیون اضافه حقوق دارین خودمم کمک میکنم جذب نیرو داشته باشی

ثبت نام از طریق لینک هست ک همون لینکی ک باهاش ثبت نام انجام میدی مشتری از اون طریق باهاتون دز ارتباط هست و اینک شما پاسخگوی مشتری میشد جای ایراد داشتین نتونستین چی بگین ما راهنمایی میکنیم

منشی انلاین  یکی میخاد یه چیزی بخره شما شماره کارت بهشون میدید وراهنمایشون میکنید ک برا فلان شهرمثلا کرمانشاه ارسال دارین یا خیر

((وظیفه منشی چیست))

پاسخگویی به مشتری اگه خاست چیزی خریداری کنه با لینک شما شماره کارت به مشتری میدهید و لیست سوال های مشتری ک ممکنه از شما بپرسه بعداز ثبت نام دراختیار شما قرار میگیرد

سوال اگه مشتری چیزی خریداری کند یا نکند ما حقوقمان را دریافت میکنیم بله چونکه کار ما پورسانتی نیست و ۵ملیون شما ثابت است

نگران نباشید اموزش های کامل ب شماداده خواهد شد کاربسیارساده میباشد بدون نیاز به مهارت خاصی

موسسه فاطر نگین ایرانیان

(ادرس کرج عظیمیه ۴۵متری کاج

بلوار بسیج پلاک ۱۷۹ واحد ۷طبقه ی چهارم)

اگه کسی می تونه انجام بده درخواست بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا توروخدا توروخدا منم‌میخام خواهش میکنم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم کل هزینه ای که اینا باید پرداخت کنن ۱۷ هزار تومان هسته حالا این ۱۷ تومان چیزی نیست گلم

پولم میخاین🤣🤣🤣🤣🤣باشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

صد در صد کلاه برداریه

از   همه ۱۷ هزار تومان میگیرن. کیسه خودشون پر میشه 

و میدونن کسی برای ۱۷ هزار تومان شکایت و پیگیری نمیکنه 

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕