2777
2789
عنوان

خونه مادرم

455 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد از ۵ ماه میخوام برم خونه مادرم اینا که شهر دیگه هستن. ۵ ماه پیش عمم فوت کرد خودم تنها رفتم و شوهرم از فروردین تا الان نرفته شهر مادرم اینا. البته مامانم اینا از عید به اینور دوبار اومدن خونمون. هر وقت میان خونمون یعنی بگم هممممممه چی برامون میارم گوشت مرغ هم از همینجا میگیرن. حالا من نمی‌دونم میخوام برم چی با خودم ببرم؟ اونا دستشون باز تر از ما هست و خیلییی خوشحالن که داریم میرم خونشون.

پدر شوهرم باغ میوه داره پرتغال و نارنگی زیااااد میبرم براشون. دفعه پیش اینقدر زیاد بود مامانم نایلون کرد به ۶ تا خاله هام هم داد بازم برا خودشون کلی موند. ولی اونقدر پول ندارم که مثلا بگم برنج ببرم یا گوشت ببرم یا چیزی. اونا دستشون باز تره.

مثلا خودم رب انار پختم برای مامانم و خواهرم میبرم ولی دیگه چیز خاصی ندارم که ببرم. شما میرین چی می‌برین با دستتون؟ یک هفته هم می‌خوایم بمونیم. اما خوب اونجا هم همه ناهار و شام ها خونشون نیستیم چون دعوت هم میشیم اینور اونور ولی بیییییشترش خونه اونا هستیم دیگه.

اونا اگر  چیزی هم ببرم ناراحت میشن و اصلا انتظار ندارم من چیزی ببرم. حالا شما میگین من چی ببرم با دستم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون پرتقال ونارنگی ورب انار رو ببری خوبه، 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
جدی؟ انشاالله که خوب باشه. آخه خودشون تا میان ما رو واقعا شرمنده میکنم تازه تا از خونشون برمیگردیم ب ...

عزیزم اونا پدر و مادرن غرق داره قضیه ش با شما... یکم کلوچه و رب انار و اینا کافیه... دلال یا دلار هم ببر من که دوست دارم 😂😂