2777
2789

سلام خانوما…من به تازگی زایمان کردم خواستم تجربه خودمم رو بگم…

از دکترم راضی بودم خوب بود،همه چیز رو توضیح میداد،حتی به کسایی که بارداری پر خطر داشتن شماره موبایلشو میداد،ولی میگفت هر زمان که مشکلی پیش اومد بیاین بلوک زایمان…

مطبش هم کنار بیمارستان تریتا هست

مطبش همیشه ارومه…من چون مشکلات ژنتیکی داشتم بهش گفتم هر نوع ازمایشی که مربوطه رو برام بنویس…خداروشکر دخترمم سالم بدنیا اومد

من زایمان زودرس داشتم (۳۷ هفته زایمان کردم)

زمانی که بیمارستان رفتم دکتر یک ساعت بعد منو عمل کرد

عمل هم خیلی راحت بود خداروشکر

مشکلات کمر درد ندارم

خوده بیمارستان هم خوبه ولی فکر میکردم اتاق هاش نورگیر تر و شیک تر باشه 🫤زایمانم توی بیمارستان تریتا شد ۱۶میلیون

سوال دیگه ای بود بپرسین جواب میدم

مبارکه چقدم گرون شده هزینه های بیمارستان 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شده 

۱۶تومن خوبه تعداد کمی هستن این پول براشون مهم نیس اکثریت درآمدهای ده تا پونزده ملیون دارن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

سلام عزیز چندتا سوال دارم. اولا قدم کوچولوتون مبارک باشه و خدابراتون حفطش کنه. 

دکتر برای سزارین انتخابی دستمزد جدا میگیرن؟ اگر طبیعی باشیم خودشون میان سر زایمان؟ توی مطب جدا جدا ویزیت میکنن یا چندنفر باهم؟ ممنون میشم عزیزم جواب بدین.

من ۶ماهم هنوز دکتر انتخاب نکردم و فشارمم بالاست🥲

سلام عزیز چندتا سوال دارم. اولا قدم کوچولوتون مبارک باشه و خدابراتون حفطش کنه.  دکتر برای سزار ...

سلام گلم

ممنون عزیزم…انشاالله شما هم نی نی روصحیح و سالم توی بغلت بگیری

نه دستمزد برای سزارین اختیاری نمیگیرن…ولی فقط توی تریتا زایمان میکنن…

راستش من سزارین اختیاری بودم و از طبیعی نمیدونم…

دو نفر دو نفر وارد اتاق میشین…اول یکی رو ویزیت میکنن بعد دومی رو

ولی کنار همدیگه میشینین برای ویزیت

اگه معاینه لازم داشته باشین که اتاق جدا داره

سوال دیگه ای بود در خدمتم گلم

سلام گلم ممنون عزیزم…انشاالله شما هم نی نی روصحیح و سالم توی بغلت بگیری نه دستمزد برای سزارین اختی ...

سلام عزیزم مبارک باشه.

منم دکترم احمدیان هستن  شما بدون بیمه انقدر شد؟من بیمه نیروهای مسلح هستم .

جای بخیتون راضی هستید ؟البته من تازه ۶ هفتمه

سلام عزیزم مبارک باشه. منم دکترم احمدیان هستن  شما بدون بیمه انقدر شد؟من بیمه نیروهای مسلح هست ...

سلام گلم

ممنون عزیزم

انشاالله نی نی تو صحیح و سالم توی بغل بگیری عزیزم

من دکترم لیدا احمدیان خامنه بود

چون توی بیمارستان تریتا یه دکتر دیگه به نام احمدیان هم هست

گفتم یه موقع اشتباه نشه

ما هم بیمه بودیم و از بیمه ۸میلیون کم شد

سر جمع نزدیک ۹تومن اینا هزینه کردیم

اره بخیه هم مثل بقیه افراده فکر کنم

یه خطه زیر شکم

راستش خط بخیه بقیه رو ندیدم نمیدونم منظورتون چیه

سلام گلم ممنون عزیزم انشاالله نی نی تو صحیح و سالم توی بغل بگیری عزیزم من دکترم لیدا احمدیان خامن ...

ممنونم عزیزم لطف دارید❤

منم بیمه هستم نیروهای مسلح ، فک کردم شاید با بیمه۱۶ تومن شد . خونم نزدیک تریتا هست دکترمم همون خانوم لیدا خامنه هست اتفاقا امروزم مطب بودم تعریفشونو زیاد شنیدم خیالم راحت شد از انتخابشون 😍