2777
2789
عنوان

بنظرتون تزریق کنه

181 بازدید | 13 پست

بچه ها خواهرم خار پاشنه پا داره خیلی اذیت میشه موقعی میخواد از زمین بلند شه پاشو ک میزاره زمین خیلیی درد داره الان دکتر گفته باید آمپول تزریق کنی کف پات اینم خیلی میترسه  میگه دردش تحمل میکنم ولی تزریق نه 

کسی بوده این مشکلو داشته باشه چه درمانی کردین اگه داشتین 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنشو کم کنه 

ورزش مخصوصشو انجام بره 

اگر نتیجه نداشت تزریق کنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نمیدونم اسم امپول و ایناشو ولی من خالم هم تزریق کرد موقتیه مثلا دو سه ماهی خوبن دوباره شروع میشه درد ...

واقعا اینو دکتر بهش گفت از بین میبره خار پاشنه رو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان یه دستگاهی اومده به نام شاک وی که بعصی از فیزیوتراپی ها دارن اکثر کسانی که خار پاشنه داشتن با چند جلسه این دستگاه مشکلشون یا کامل خوب شده یا تا حد خیلی زیادی دردشون کم شده، تزریق کورتون هست و موقت. یه چند مدت درد کم میشه باز شروع میشه، در مورد شاک وی تحقیق کنین و اگر صلاح بود انجام بدین

الان یه دستگاهی اومده به نام شاک وی که بعصی از فیزیوتراپی ها دارن اکثر کسانی که خار پاشنه داشتن با چ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ورزش مخصوصش چیه عزیزم 

گوگل هست 

مثلا بطری میزارن زیرپاشون عقب جلو میکنن و یه سری حرکات دیگه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد