2777
2789

سلام دوستای گلم امیدوارم حال دلتون خوب باشه 

گوشت گوسفند و بره فوق العاده مفیده اما من بی تجربه اون طور ک باید بلد نیستم درستش کنم ک بوی خوبی بده اگر یک درصد هم بو بده نمیتونم بخورم.

خواهش میکنم کمک کنید بگید چطور درست میکنید تجربه هاتون و برام بگید ثواب داره مادران مهربونم🌷🌷🌷برای خورشت منطورمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا بو‌میده هرکاری کنی

پیاز و سیر و برگ بو  دارچین خوبه

ولی مثل من حساس باشی بازم بو‌میده

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

پودر سیر هم عالیه.پیاز رنده میکنم برای قیمه خیلی 

برای قرمه هم نگین نگین و کلی تفت میدم همراه گوشت 

ی چوب دارچین هم میزارم تو خورشتم بعد در میارم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

قبل از همه چی با آب میذارم یه قُل بزنه ابکش میکنم بعد توی پیاز داغ سرخ میکنم و ادویه ی مناسب همون غذا رو میزنم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اول بزار یکم آب پز بشه. پیاز. گوجه و هویج خیلی خوبه واسه بوی مرغ و گوشت نمک و ادویه کاری یکم‌ بریز بعد ی ۲۰ دقیقه ابکش‌کن .و گوشت ها رو با پیاز ریز تفت بده مواد و بریز با ادویه و‌رب گوجه و بزار بپزه. ی رب ساعت قبل اینکه بخوای خاموشش کنی دوتا دونه لیمو خشک‌بنداز 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب