2777
2789

سلام دوستای گلم من الان دوماهه باردارم یبوست شدم طوری که دیگ هر غذایی میخورم حالت تهوع گرفته و بالا میاری مدام حالت تهوع دارم از بس نمیتونم ببخشید ها دستشویی کنم میشه راهنمایی کنید چی بخورم بهتر شم

انجیر بخور عزیزم ولی زیاد نه

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه شیاف بزار تا دفع کنی بعدش مدام برگه زردآلو خیس کن بخور گلابی عالیه روغن زیتونمدام استفاده کن 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

اول اینکه عزیز بری دکتر خودت بهتره چون شما بارداری و هر دارویی خدای نکرده ب خودت و نی نی ت آسیب میزنه بعد اینکه من با دار بودم دکترم شیاف گلیسیرین داده‌بود بهم برای یبوستم

یبوست تو بارداری خیلی خطرناکه حتما سریع رفعش کن،انجیر خشک و بخیسون هم انجیرو بخور هم ابشو،برگه زردالو هم مقویه هم واسه یبوست خوبه،شیر سردم خوبه

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

روغن زیتون یا بریز تو نافت ماساژ بده

یا اگه روغن زیتون خوراکی داری یه قاشق بخور

پشتتم باهاش چرب کن

سر نیم ساعت اوکی میشه اگه نشد بیا منو فحش بده😁😁

گل محمدی هم دم کنی بخوری اون دیگه خیلی جوابه

دمنوش برگ سنا هم خوبه

اما نمیدونم برا بارداری خوب باشه یا نه

ولی روغن زیتون بهتره از همشون

کمپوت انجی و گلابی هم خوبه

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲