2777
2789
عنوان

سؤال مهم از خانمای متأهل

184 بازدید | 6 پست

من یه سؤال از خانمای متأهل دارم که جوابش برام حیاتیه

چه ساعتی تاپیک بزنم که اکثرا باشن و بتونن کمکم کنن؟ خیلی مهمه برام

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپرس عزیزم الان هستیم

قرص یاز تا حالا مصرف کردید؟

چه عوارضی داره؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
نه ، سرچ کن خوب

از سرچ چیز خاصی دستگیرم نشد

من مجردم و این قرص رو مشاورم برای PMDD معرفی کرد چون واقعا اذیتم و زندگیم مختل شده

و هر درمان دارویی هم رفتم جواب نگرفتم تا امروز

گویا این قرص برای این اختلال مؤثره

اما خب مشاورم گفت که توی سن من ممکنه برای باروری بعدها مشکل ایجاد کنه که حالا زیادم برا من مهم نیست

میخوام بدونم عوارض جدی دیگه‌ای داره یا نه