2777
2789
عنوان

ژل گونه

8815 بازدید | 69 پست

دوستان کیا ژل گونه تزریق کردن تازگیا؟ هزینه اش چقدر میشه و اینکه راضی هستید؟ من کلا صورتم لاغره خودم کلی چاق بشم صورتم تازه یه کم تپل میشه و لاغر کنمم اولین تاثیرش رو صورتمه. میخوام ژل بزنم هم زیر چشمم هم گونه هام به نظرتون ارزش داره؟ پولدارم نیستم یک عدد کارمندم :) میخوام ببینم ارزشش رو داره یا نه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

هزینش بستگی به نوع ژل داره

ژوویدرم هر سی سی 5 تومن

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش بستگی به نوع ژل داره ژوویدرم هر سی سی 5 تومن

وای چقدر زیاد! برا گونه فکر کنم هر طرف دو سی سی بخواد دیگه درسته؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
منم تو فکرشم البته من یه کم صورتم افتادگی پیدا کرده دکتر اینو پیشنهاد داد ولی هزینه شو نمیدونم

تنها مشکلش اینه که موقتیه

وای چقدر زیاد! برا گونه فکر کنم هر طرف دو سی سی بخواد دیگه درسته؟

اره گرونه ولی کیفیتش بالاست

من برا گونه اطلاع ندارم چقدر لازمه

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
اگه خواستی ژل بزنی یه روزی بزن که حداقل دو سه روز بعدش سر کار نری،اگه ماسک میزنی که هیچی چون اوایل ...

ممنون از راهنماییتون. هزینه اش چقدر شد تقریبا؟

مزیت این مارک چیه؟  

کیفیتش نسبت به بقیه مارک ها بهتره

ماندگاری بیشتری داره

من برای لب از این مارک استفاده کردم و بعد یک سال همچنان مقداری از ژل باقی مونده

اگه خواستی ژل بزنی یه روزی بزن که حداقل دو سه روز بعدش سر کار نری،اگه ماسک میزنی که هیچی چون اوایل ...

کبودی اینا هم داره؟ 

تاچند روز عادی میشه صورت؟ 

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......