2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفت یلدا نمیارم

1625 بازدید | 60 پست

دو روز پیش نامزدم گفت میام میریم وسایل تزیین اینا بخریم دیروز بعد گفت نمیام سرده مادر شوهرم گفته بود نرو بعد گفتم عزیزم نمیشه نمیرسیم فردام یعنی امروزم کار داریم نمیرسیم ۱۵ میخواین بیارین خلاصه ی بحث کوچولو سره این کردیم دیروز یالعمه وسایل خریدیم چند ساعت کشید بعد امروزم میخوایم بریم بخریم ب خاطر همون گفتم دیروز بیاد بریم بخریم نصفش برا امروز بمونه بعد مامانم امروز زنگ زد ب مادر شوهرم گفت مهمونارو دعوت کردی(مادر شوهرم عممه)خلاصه شروع کرد آره ندا از اون ور میگه بیا بعد گفت آره نامزدم بی صاحب شده از همه چیم خبر داشته عوضی ک چیکارا میکنیم هر چی از دهنش در اومد پشت سره من ب مامانم گفت با مامانمم بحث کردیم دیروزم با نامزدم رفتیم بیرون شام خوردیم خیلی خوش گذشت نمی دونم چرا اینجوری میکنه

(تمام خرج عقد و خرج یلدارو طلا سرویس طلا همه چیو نامزدم گرفته اصلا اهمیتی نداره واسشون پسرشون چیکار میکنه بعد الان اومده اینجوری میگه)

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

چرا برامن یلدا اینامهم نبوددددد هیچچ راحترم بود

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا کسی هست که مثل من یک کلمه از این جریان را متوجه نشده باشد؟ یا من یک دونه ام واسه نمونه ام؟!!😂😂 ...

من

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ندا جان واسه خواهرت که توضیح نمیدی

ما از هیچی خبر نداریم

واضح بگو دلبندم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دوربین که روی شماکارنذاشته شوهرت میره خبرمیده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

آیا کسی هست که مثل من یک کلمه از این جریان را متوجه نشده باشد؟ یا من یک دونه ام واسه نمونه ام؟!!😂😂 ...

نه تنها نیستی بعد عجیب تر برام این رسم یلداییه 😐

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

چرا برامن یلدا اینامهم نبوددددد هیچچ راحترم بود

منم اصلا تو این لاین ها نیستم

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]

تا یلدا ک خیلی مونده چرا عجله داری؟

من ۲۹اذر ساعت۹شب رفتم خرید یلدا طوفان میبارید همه جا داشت تعطیل میشد 

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
ندا جان واسه خواهرت که توضیح نمیدی ما از هیچی خبر نداریم واضح بگو دلبندم

لج کرده میگه نمیارم نامزدم خوابیده وایسادم بیدار شه تکلیف روشن بشه یالعمه میوه اینا خریدیم مهمون دعوت کردیم

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿