2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

358 بازدید | 26 پست

سلام خانوما خوبین پسرم دوسال وچهارماهش شوهرم میگه بچه میخوام مامانمم میگه یه دونه دیگع بیارهردوباهم بزرگ میشن بنظرتون چیکارکنم دودل موندم بخداراهنماییم کنین هنوز پریودم موندم قرص بخورم یانه از یه طرفی هم میگم اگ بعدیم پسرشدچی؟

خب اول جنسیت و هدیه خدا که دست تو نیس... دوم من خودم تصمیم دارم دوتا بچه پشت سر هم با کمترین فاصله ممکن بیارم.... که باهم بزرگ بشن 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه الان نمیخوای برو دکتر کلا یک چکاپ بشی

فقطم آی وی اف صد درصد دختر میشه

من یدونه پسر داشتم رژیم گرفتم اقدام کردم والان متوجه شدم نازایی ثانویه گرفتم

خیلی ناراحتم

ولی باخودم میگم حکمتی درش بوده

باید آی وی اف کنم

خب اول جنسیت و هدیه خدا که دست تو نیس... دوم من خودم تصمیم دارم دوتا بچه پشت سر هم با کمترین فاصله م ...

خوب من سنم ۱۹ شوهرم ۲۱ سنامون کمه چون ازدواج سنتی داشتیم باسن کم ازدواج کردیم 😥

عه شما چقد منین منم دخترم دوسال و 4 ماهشه الان دراقدامم متاسفانه عفونت داشتم فعلا دوسه جلسه باید برم ...

میتونی از دکترت برام سوال کنی برادختردارشدن چه قرص یا غذایی بایدبخورم

ای وی اف چی هس؟؟

یک روش کمک ناباروری

که داروی هورمونی میدن به زن

طی یک عمل تخم.ک از زن میگیرن واس.پر.م از آقا درمحیط آزمایشگاه لقاح تشکیل میشه واگه بخواین معلومه میشه که کدوم براتون انتقال بدن

به زبون سادس ولی رفت وآمد داره وروحیت باید خوب باشع

خوب من سنم ۱۹ شوهرم ۲۱ سنامون کمه چون ازدواج سنتی داشتیم باسن کم ازدواج کردیم 😥

منم ۲۱سالمه

ولی شما همسرت هم خیلی کوچیک

ببخشید ولی خب یکم به نظرم تعویق بنداز ولی حتما برو چکاپ

عین من سوپرایز نشی🙂