2777
2789

حدود 5سال پیش دوست پسرم به خاطر مشکلاتش نتونست با من ازدواج کنهو همون سال با یکی از همکاراش ازدواج کرد منم از کسی شنیدم دیگه بیخیالش شدم تا اینکه چند رپز پیش تلگرامم را نصب مرده بودم یهو پیام از ناشناس اومد که مبارک باشه بعد فهمیدم خودشه منم سر سنگین جوابشا دادم یکم ادامه داد و از اینحرفاکه منم گفتم چی شد با اون همه مشکلات سر از ازدواج با همکارت در اوردی ولی به ما که رسید یه یچی دیگه شد

گفت همه‌چی یهویی شد الانم راضی هستم ولی ته دلم همیشه به تو فکر میکنم تو یه چی دیگه بودی چقدر میگفتی میخندیدی ولی زنم همش ساکت از حق خودش دفاع نمیکنه ولی تو شیطون بودی 

هی یاداور خاطراترا برام مینوشت منم تایپ میکردم و نمیدونست با یاداوریشون اون طرف خط دارم یه دل سیر گریه میکنم 

ولی خودما قوی نشون دادم که دیگه گذشته ها گذشته زندگیتو بچسب و ....

خواستم بگم چه قدر یوقتایی مردها راحت میتونن با چند تا کلمه و جمله وارد یه زندگی بشن و اون دختر با اینکه شوهر داره فکرش درگیرش بشه 

من دیگه با چندتا جمله خداحافظی کردم و گفت یعنی دیگه پیام ندم 

نوشتم اره دیگه من زندگی خودما دارم و شوهرما خیلی دوستشدارم و حاظر نیستم حتی با پیام دادم به کسی که اون اطلاع نداره بهش خیانت کنم حتی در حد پیام دادن 

انگار داشت میسوخت و نمیخواست خداحافظی کنم

یو قتایی اینطور موقع ها باید محکم باشیم وگرنه زندگی ها که اینطور از هم پاشیده شدن 

باریکلاااا✨️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی زندگیتو بساز انشاءالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی❤

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

عزیزم توروخدا قوی باش

برای همیشه بلاکش کن یا خطتو عوض کن

به یاد بیار که اون موقع چطوری سرکارت گذاشته و حالا اومده زندگی الانتم به گند بکشه و ازش متنفر باش و اصلاااااااا باهاش حرف نزن

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

خوب کردی 

ولی من بودم از همون اولش جوابشو نمیدادم که بیشتر بسوزه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️