2777
2789
عنوان

چقدر کتاب گرونه

310 بازدید | 37 پست

میخواستم کتاب فیزیک بگیرم قیمتو خوندم پرام ریخت. 486 هزار تومن فقط یه کتاب😐💔

یه زمانی با انقد پول میشد نصف بازارو خرید. 

قلبم شکست ಥ‿ಥ

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

من پارسال کنکور داشتم ، فک کنم فقط ۱۵ تومن کتاب گرفتم

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای من پوستم کنده شد تا کتابای پسرم و خریدو کنکوریه نزدیک ۵تومن فقط کتاباش شدن البته کامل خرید از دهم تا دوازدهم هرچی کم داشت و کتاب تست بود گرفت 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
وااای من پوستم کنده شد تا کتابای پسرم و خریدو کنکوریه نزدیک ۵تومن فقط کتاباش شدن البته کامل خرید از ...

من حتی دیگه روم نمیشه ازشون بخوام واسم کتاب بخرن

دی جی تخفیف میزنه ها

قبلا ازش خرید میکردم. شنیدم اصلا اپ خوبی نیست 

به دوربین و ضبط و گالری و مخاطبین و کلا همه چیز دسترسی داره واسه همین پاکش کردم. 

من پارسال کنکور داشتم ، فک کنم فقط ۱۵ تومن کتاب گرفتم

قبولم شدین

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)