2777
2789

بچه هادلم برای شوهرم خیلییی تنگ شده شنیدم هرکی که دلش واسه کسی تنگ میشه اون طرف صددرصد داره بهش فکرمی کنه ودلتنگشه شمابه این حرف اعتقاددارید؟؟اگه آره چرا همسرم به خالم گفت دیگه منونمیخوادپس گفت حتی خدام بیادزمین دیگه نمیخوامش ازدواج ماازاول اشتباه بود سه ماه ازدادگاهمون گذشت یکبارنیومددیدنم اونقدرمنوانداخت زیرپای خانوادش راجب اون به خالم نگفت

نمیدونم چون منم دلم تنگشه ولی یلاکم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن پاشو نماز شب بخون شیطونم لعنت کن

دلتنگی ربطی به نمازنداره وقتی اشکم بندنمیادیادخاطرات میوفتم یعنی اپن نمیوفته؟؟من نمیدونم ماتوفاذجدایی هستیم دیگه من واقعادرک نمی کنم پدرش چرابه عموی من زنگ میزنم شماره تماس دایی شوهرمو داده میگه زنگ بزن ببین بعضیادروغگوهستن عمومم گفته ماتوفامیل دروغگونداریم این شمایید که دروغگویید

دلتنگی ربطی به نمازنداره وقتی اشکم بندنمیادیادخاطرات میوفتم یعنی اپن نمیوفته؟؟من نمیدونم ماتوفاذجدای ...

از اون خاطر گفتم‌نماز شب ک ارامش میده 

اونا دلتنگ‌شما نیستن 

شوهرته؟؟؟شماچرادیگه؟؟

نه دوس پسرم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نه دوس پسرم 

شوهربادوس پسرفرق داره  من یک سال ودوماهه عقدکردم هفت ماه مدام خونه پدرش بودم همش جلوچشمش ازخواب بیدارمیشدمنومیدید میخوابیدمنومیدید بیرون میرفتیم باهم مهمونی میرفتیم باهم خیلییی باید سنگ باشه وعوضی کسی که به همین راحتی فراموشم کنه بره بمیره بهتره به من میگفت فقط مرگ می‌تونه ماروازهم جداکنه چی شد پس چرانمرد بره بمیره دیگه دختردیگه ای زیرنظرشه که خودشونکشته به خالمم گفته همه چیوتموم شده بدونید