banoooo_ مدیر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 535 عنوان پولمو خوردن فک کنم | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 33 پست بچ هه من ی هفته پیش ت روبیکا پارجه سفارش دادم۱ میلیون پولش سده ولی هنوز نفرستادن زنگم زدم جواب ندادن..پیامم دیه جواب ندادن امدوز رفدم دیدم زیر یکی ع پستاش یگی پیام گداشته اونم میگف ۲۰ روز پول ارسال کرده ولی هموز براش نف ستادنو و پیامشو جواب نمیدن..چیگار کنم بنطرتون؟؟اگ همسرم بفهمه کلی دعوام میگنه چون خیلی گفده لود اینترنتی نخر..چ جوری پیگیر شم 1401/09/14 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48542 خیلی وقت گذشته؟ نمیخوره کلاهبردار باشه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 بلد نیستم ک..کجا باید برم؟؟ تو قسمت پیشتبانی بزن بزن رو ربات خودش برات اپشن میاره متن کامل رسیدتو همچی بنویس با ایدی پیچه ارسال کن پیگیری میکنن خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
banoooo_ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 535 خیلی وقت گذشته؟ نمیخوره کلاهبردار باشه ی هفته شده..ولی خب یکی دیگم زیر پستشون گداشته ۲۰ روز شده ولی هنوز نفرستادن واسش
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48542 ی هفته شده.. ولی خب یکی دیگم زیر پستشون گداشته ۲۰ روز شده ولی هنوز نفرستادن واسش آها.. پیگیر باش گلم روزانه پیام بزار و زنگ بزن.. دو سه روز دیگم صب کن آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
banoooo_ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 535 تو قسمت پیشتبانی بزن بزن رو ربات خودش برات اپشن میاره متن کامل رسیدتو همچی بنویس با ایدی پیچه ارسال ... این نوشته شد
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 عزیزم جنسو فرستادن بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
banoooo_ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 535 عزیزم جنسو فرستادن عار عزیزم خداردشکر بعد کلی زنگو تهدید بعد ۳ هفته فرستادن..میگفتن ادمینشون رفته بود ب مشکل خوردن واس همین طول کشید
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 عار عزیزم خداردشکر بعد کلی زنگو تهدید بعد ۳ هفته فرستادن..میگفتن ادمینشون رفته بود ب مشکل خوردن واس ... منم یه پیجی سه هفتس سرکارم گذاشته البته اینستاس نمیدونم چکار کنم هر روز یه بهونه ای در میاره بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
banoooo_ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 535 منم یه پیجی سه هفتس سرکارم گذاشته البته اینستاس نمیدونم چکار کنم هر روز یه بهونه ای در میاره& ... من خیلی زنگ میزدم روزی ده بار زنگ میزدم رفتم زیر همه پستاشونم نوشتن کلاهبردارن..هی هم تهدید میکردم ک میرم فتا و اینا یکم پیگیر شو گیر بده ببین موفق میشی
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 من خیلی زنگ میزدم روزی ده بار زنگ میزدم رفتم زیر همه پستاشونم نوشتن کلاهبردارن.. هی هم تهدید میکردم ... من یه شکایت نامه تنظیم کردم تا جمعه خبری نشد میفرستم براشاخه یکاری کرده که فقط میتونی پیامهای خودتا ببینی نظرات دیگران برات نمیاد گوشیشم صد هزار بار گرفتم بوق ازاد میخوره فقط بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 من خیلی زنگ میزدم روزی ده بار زنگ میزدم رفتم زیر همه پستاشونم نوشتن کلاهبردارن.. هی هم تهدید میکردم ... واقعا اعصابم خورده چند روزه الانم باز پیام دادم دوتا بالاییش زد دیده شد ولی دوتا پایینی نه انگار منو از رو صفحه پاک کرده بلاک نکرده چون هنوز ساعتو میزنه بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
banoooo_ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 535 واقعا اعصابم خورده چند روزه الانم باز پیام دادم دوتا بالاییش زد دیده شد ولی دوتا پایینی نه ان ... چقدر پول دادی؟؟لعنت کنه اینجور ادمارو ت این شرایط وافعا ادم اعصابش بهم میریزع
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 چقدر پول دادی؟؟لعنت کنه اینجور ادمارو ت این شرایط وافعا ادم اعصابش بهم میریزع ۵۰۰ واقعا هر روز یه بهونه ای میاره یه روزمیگه پدرم بیمارستانه یه روزمیگه مشکل خونوادگی دارم یه روز میگه تولیدی پولمو نداده واقعا خسته شدم الانم که سین زد هیچی به هیچی بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
banoooo_ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 535 ۵۰۰ واقعا هر روز یه بهونه ای میاره یه روزمیگه پدرم بیمارستانه یه روزمیگه مشکل خونوادگی دارم&n ... بنطرم همون از فتا پیگیری کن..قبل واریز ارسالی هاشونو ندیده بودی ببینی درسته یا ن!؟
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 بنطرم همون از فتا پیگیری کن..قبل واریز ارسالی هاشونو ندیده بودی ببینی درسته یا ن!؟ درست بود کانال رضایت مندی مشتری داره مثلا به اسمهمین صاحب کارت من توپی وی چند تاشونم رفتم گفتن بله فرستاده و ادم درستیع شانس گند من شد بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔