2777
2789

فهمیدید منم کمک کنید

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=262275387]گیج کنندس ، شما تجربه ای ندارین؟؟[/QUOTE

من میخوام اقدام کنم ماه دیگه

پسر میخوام یکی میگه ی بار اقدام تو روز تخمک گذاری یکی میگه چن بار هول و هوش تخمک گذاری گیج شدم کلا

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
[QUOTE=262275387]گیج کنندس ، شما تجربه ای ندارین؟؟[/QUOTE من میخوام اقدام کنم ماه دیگه پسر میخوام ...

اره منم بخدا گیج شدم از یه طرف حس میکنم فقط یه بار اقدام تو هرماه کمه برا بارداری

من یه تاپیک خوندم که اکثرا زمان تخمک گذاری سه شب پشت سرهم و هم ظهری که تخمک گذاری داشتن نزدیکی کردن ...

من امروز کیت تخمک گذاریم خط دومش کمرنگ انداخت دیشب اقدام داشتم ، بنظرت کیت مکس۱۴ دقیقه؟

من امروز کیت تخمک گذاریم خط دومش کمرنگ انداخت دیشب اقدام داشتم ، بنظرت کیت مکس۱۴ دقیقه؟

با ادرار غلیظ باید بزنی درست در بیاد

صب با ادرار دومت بزن

و نباید مایعات بخوری از سه ساعت قبلش

شنیدم روز تخمک گذاری و روز بعدش موثره

والا بس ک چن ماهه درگیر کیت هستم دیگ بیخیال شدم امروزم ک دیدم پررنگ نشد میخام بسپارم ب خدا و یک شب در میون اقدام کنم

والا بس ک چن ماهه درگیر کیت هستم دیگ بیخیال شدم امروزم ک دیدم پررنگ نشد میخام بسپارم ب خدا و یک شب د ...

ان شاالله هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه منم اصلا بلد نیستم محاسبه کنم میسپرم به خودش

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40