2777
2789

من خودم دارم خاموشه دکترم پرهیز کرد از غذاهای طبع سرد بعد حمام گفت که سشواربکشم کل بدنم رو‌خشک کنم نور افتاب بگیرم خدارو شکر همین کارا رو کردم خیلی بهترم رعایت میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ازمایشhlab27 مثبت بود؟ دارو چی مصرف کردین

داروبهم دکتر قرص دیکلوفناک داد باقرص کلسیم و ویتامین دی از من از مایش اول ۱۷درصد بود ازمایش دوم ۱۱درصد بود البته نه سال پیش ازمایش سومم گفت خاموشه خیلی سفارشم کرد گفت مراعات کنم که دوباره فعال نشه تا برج چهار از دادم هنوز خاموش بود دیگه پیگیری نکردم 

عزیزم ازمایشhlab27 مثبت بود؟ دارو چی مصرف کردین

رماتیسم خیلی به اعصاب ربط داره سعی کن زیاد مشکلات روجدی نگیری وفکر نکنی استرس نداشته باش بیخیال باش یکی هم عفونت گلو خیلی مهمه نزار زیاد بشه تا سرما خوردی باید گلوت رو چک کنی که خدای ناکرده چرک نکنه 

من هروقت گلو درد میشم یع امپول خشکن میزنم که زیاد نشه خیلی دکترم سفارش کردکه گلوم نباید چرکی بشه 

داروبهم دکتر قرص دیکلوفناک داد باقرص کلسیم و ویتامین دی از من از مایش اول ۱۷درصد بود ازمایش دوم ۱۱در ...

خدا وشکر عزیزم ماله من ژانومه هی آب میاره با قرصم حتی🥺

تحت نظر فوق تخصصی ولی هی برمیگرده🤦

اینجوری سخته از ما رماتیسممون ارثیه خاله هام وشوهرم وخودم دخترخاله هام ودوتا عمه ام دارن دیگه ماکلا این مریضی رو میشناسیم نورافتاب خیلی خوبه همیشه پاهات رو تابالای زانو زیرنور افتاب نگه دار ازمامانم همینجوریه با نور افتاب کنترل کرده تو هم امتحان کن ضرر نداره گلم